24 / 04 / 2024

Kula Orhan Acar binası yıkıldı mı

Kula Orhan Acar binası yıkıldı mı

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Orhan Acar binası yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda bina ve çevresinde bulunan iki binanın yıkım işlemi için düğmeye basıldı.

Manisa Kula'da bina yıkım işlemleri devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kula ilçe merkezinde Orhan Acar binasıyla başlattığı kamulaştırma çalışmaları, hafta sonu da çevredeki binaların yıkımıyla devam etti.

Manisa Orhan Acar binası yıkılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölge yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirilecek.

Manisa Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Orhan Acar binası ve yanında bulunan iki binanın yıkım işi hızla devam ediyor.

Manisa Kula'da Orhan Acar Binası yıkıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölgenin yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirileceği öğrenildi.

Kula girişi düzenleniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölgede yeşil alan, yol ve kavşak yapılacak.

Kula Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Orhan Acar binası yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda bina ve çevresinde bulunan iki binanın yıkım işlemi için düğmeye basıldı.

Acar İnşaat Sarıgöl projesi için meclisten 65 milyon lira borçlanma izni aldı!

Sarıgöl'deki yarı olimpik havuzlu 'gecekondu dönüşüm' projesi Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne pahalıya patladı. Acar İnşaat'a ihale edilen dönüşüm için belediye, meclisten 65 milyon lira borçlanma izni aldı.

Orhan Şen: İstanbul'un 60 günlük suyu kaldı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, bu yaz çok sıcak geçecek. Yağışlar bir hafta sonra yerini sıcak havaya bırakacak dedi...

Orhan Aktürk: Balıklı gölün turizme kazandırılması için çalışma yapacağız!

İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk, balıklı göldeki balıkların yaşam alanlarını korumak ve buranın tanıtımında eksikliklerinin olduğunu belirterek, balıklı golün turizme kazandırılması için çalışma yapacaklarını dile getirdi.

Tekin Acar Mall of İstanbul şubesi hizmete açıldı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda Mall Of Istanbul Avm’de yeni mağazasını açtı. Bu mağazada 3-25 Mayıs tarihleri arası yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuluyor...

Ressam Sanatçı Orhan Taylan'ın resim sergisi 1-30 Haziran'da Midtown'da!

Sanatçı Orhan Taylan, Haziran ayı boyunca yeni bir sergileme anlayışıyla Midtown’da olacak. Ressam Orhan Taylan’ın; kâğıt üzerine yaptığı eskiz ve desenlerin yanı sıra yağlıboya resimleri de 01-30 Haziran tarihleri arasında Midtown’da görülebilir...

Acar İnşaat Sarıgöl Konutları ödeme tablosu!

Acar İnşaat Sarıgöl Konutları ödeme tablosu haberimizin içinde yer alıyor. Sarıgöl Kent Konutları kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Orhan Uludağ kimdir?

Mimar Orhan Uludağ kimdir? Mimar Orhan Uludağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orhan Uludağ, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Orhan Uludağ...

Kula Orhan Acar binası yıkıldı mı Haberi

Kula Orhan Acar binası yıkıldı mı


Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Orhan Acar binası yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda bina ve çevresinde bulunan iki binanın yıkım işlemi için düğmeye basıldı. Yıkım işlemi için startı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun verdi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ekskavatörün operatör koltuğuna oturarak yıkım için kontağa bastı. Kendi kullandığı ekskavatör ile binada yıkım çalışmasını bizzat yönetti. Çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı İbrahim Kilimci, Kula Belediye Meclis Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Önder Baştürk eşlik etti. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yapılan yıkım çalışması sonrasında yıkılan alana yapılacak olan çalışmaların projeleri hazır olduğunu ve kısa bir...