24 / 04 / 2024

Kule Evo

Kule Evo

Çayyolu'ndaki konut projesini tamamlayarak sahip/erine teslim eden Mutlu Grup, şimdi aynı bölgede Mutlu Solo ve Kule Evo projelerine başladı. Mutlu Grup, yeni bir proje olan Kule Evo'nun tanıtımını ise bugün yapacak.

Kule Evo Ankara'da 285 bin liraya 1+1!

Kule Evo Ankara 'da fiyatar 285 bin liradan başlangıç gösteriyor. Kule Evo kapsamında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Ankara Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor!

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ‘yol üstü’ alışveriş konsepti inşa edildi. Bölgenin ‘yeni nesil konut-ofis’ projesi Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Ankara Kule Evo'da yaşam başladı!

Günden güne artan hareketiyle Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen bölgelerinden Eskişehir Yolu’nun ilk home-ofis projesi Kule Evo kapılarını açtı.

Kule Evo Ankara'da teslimler Mayıs'ta!

Başkent Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Eskişehir Yolu’nda hayata geçirilen Kule Evo projesinde teslim tarihi yaklaştı. Kule Evo, Mayıs’tan itibaren sahipleriyle buluşmaya hazırlanırken, bölge de ilk home-ofis konseptiyle tanışacak.

Kule Evo Ankara satış fiyatları!

Kule Evo Ankara satış fiyatları 318 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ankara Kule Evo Rezidans projesinde konutların iki ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Kule Evo, Ankaralılar’ın alışveriş alışkanlığını değiştiriyor!

Klasik AVM’lere yeni boyut kazandıran ‘cadde mağazacılığı’ son yıllarda Ankara’da kendine daha fazla yer bulurken, özellikle kentin hareketli caddelerinde yer alan ‘yol üstü’ mağazalar Ankaralılar’ın alışveriş alışkanlığını da değiştiriyor.

Kule Evo projesi ile bölgedeki canlılık artacak!

Başkent Ankara’nın batıya gelişim aksı Eskişehir Yolu’nun hareketli yapısını karşılama noktasında yaşanan eksiklik sona eriyor. Hayata geçirilen Kule Evo projesinin konut, ofis ve AVM’den oluşan yapısıyla bölge canlılığının artması planlanıyor.

Kule Evo projesine üniversite öğrencilerinin ilgisi artıyor!

Bugün üniversiteliler çok sayıda kişinin kaldığı daracık yurt odaları yerine, yoğun ders yükünü azaltacak ve özgürce yaşam olanağı sağlayacak konfordaki mekanları tercih ediyor.

Öğrenciler Kule Evo’ya büyük ilgi gösteriyor!

Yıllar önce “kafamı bir yere sokayım, neresi olursa olsun” düşüncesi hakimken, bugün üniversiteliler çok sayıda kişinin kaldığı daracık yurt odaları yerine, yoğun ders yükünü azaltacak ve özgürce yaşam olanağı sağlayacak konfordaki mekanları tercih ediyor

Kule Evo Rezidans ödeme planı!

Kule Evo Rezidans ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinatta 36 ay vade farksız ce banka kredisiz ödemeler uygulanıyor. Tek blok şeklinde yükselen proje Ankara Eskişehir yolu üzerinde yükseliyor.

Ankara Kule Evo Rezidans'ta fiyatlar 268 bin TL'den başlıyor!

Mutlu Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Kule Evo Rezidans projesinde toplam 180 adet daireden oluşuyor. Tek blok şeklinde yükselen proje Ankara Çayyolu'nda yer alıyor.

Kule Evo iş ve özel hayatı bir arada sunuyor!

YENİ hayatlarına başlayanları, yeni yaşam alanlarına davet eden Kule Evo, iş ve özel hayatı tek çatı altında yürütebilmenin kolaylığını da sunuyor. Projede 39 dükkandan oluşan AVM de yer alıyor...

Kule Evo Ankara'da satışlar başladı!

Kule Evo Ankara 'da fiyatar 285 bin liradan başlangıç gösteriyor. Kule Evo kapsamında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Kule Evo Haberi

Kule Evo

Kule Evo projesinin tanıtımı bugün yapılacak. İnşaat sektörünün köklü firmalarından Mutlu Grup, Çayyou'nda hayata geçirdiği Mutlu Çayolu projesini tamamlayarak sahiplerine teslim etti. Grup, aynı bölgede bu kez Mutlu Solo projesinin inşatına başladı. Mutlu Grup, yeni bir proje olan Kule Evo'nun tanıtımını ise bugün yapacak. 

Mutlu Grup'un Çayyolu'nda devam eden Mutlu Solo projesi, 2015 yılı sonunda teslim edilecek. 

Mutlu Solo, 17 katlı, 32 adet net 262 metrekare, 5+1 ve 2 adet net 460 metrekarelik dubleks konuttan oluşuyor. 

"Eksiksiz proje" Projeye ilişkin yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "İç mekan çözümlemelerindeki akılcı detaylar konutları daha da yaşanır kılmayı amaçlarken, her daireye 2 kapalı 1 açık otopark alanı tahsis edilmiştir. Mutlu Solo her Mutlu Grup projesinde olduğu gibi evrensel mimari standartları üretim odağına oturtmuştur. Çağdaş taşıyıcı sistemler...