18 / 04 / 2024

Kuleli Askeri Lisesi satıldımı

Kuleli Askeri Lisesi satıldımı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, kapatılan Kuleli Askeri Lisesi'nin binasının Araplara satıldığını ileri sürdü...

Kuleli Askeri Lisesi müze olacak!

MİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık, askeri okullar kapatıldıktan sonra ne olacağı merakla beklenen Kuleli Askeri Lisesi hakkında açıklama yaptı ve Kuleli Askeri Lisesi'nin müze olacağını söyledi.

Sakarya'da 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi için ilk beton döküldü!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların olduğu alanda yapılacak 48 derslikli İmam-Hatip Lisesi projesi için ilk beton döküldü.

Kuleli Askeri Lisesi binası satıldı mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kuleli Askeri Lisesi'nin satıldığına ilişkin sosyal medya ve basına yansıyan haberlerin tamamen asılsız olduğunu söyledi...

'Kuleli Askeri Lisesi binası Araplara satıldı' iddiası!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, kapatılan Kuleli Askeri Lisesi'nin binasının Araplara satıldığını ileri sürdü...

Kuleli Askeri Lisesi'ne 1.7 milyonluk müze projesi!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından askeri okulların kapatılması ile birlikte müze olmasına karar verilen Kulesi Askeri Lisesi için Ankara merkezli bir şirket tarafından 1.7 milyon TL’ye müze projesi hazırlanacak.

Çengelköy Kuleli Askeri Lisesi ulusal müze olacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş,İstanbul Çengelköy’deki Kuleli Askeri Lisesi’nin ulusal müze olacağını açıkladı. Kurtulmuş, "Kuleli Askeri Lisesi bir ulusal müze olarak Türkiye’nin medarı iftiharı olacaktır” dedi.

Kuleli Askeri Lisesi müze haline getirilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2018 yılı bütçesi konusu hakkında açıklamalarda bulundu.

Kuleli Askeri Lisesi müzeye dönüştürülecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Kuleli Askeri Lisesi'nin Türkiye’nin en büyük müzesine dönüştürüleceğini, bir kısmını ise Milli Savunma Üniversitesi’nin kullanacağını açıkladı. 

Kuleli Askeri Lisesi'nin akıbeti ne olacak?

Kuleli Askeri Lisesi’nin bahçesi, Milli Savunma Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nı karşı karşıya getirdi. Milli Savunma Bakanlığı müze olarak sadece binayı vermekte diretince, 180 dönümlük bahçenin bir bölümünü de isteyen Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşmeler tıkandı.

Çiçek Kardeşler İnşaat Güzelbahçe projesi 2018'de teslim!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından Güzelbahçe Maltepe Askeri Lisesi'nin önünde hayata geçirilecek olan konut projesinin 2018 yılı sonu bitirilmesi planlanıyor.

Kuleli Askeri Lisesi müze olacak!

MİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık, askeri okullar kapatıldıktan sonra ne olacağı merakla beklenen Kuleli Askeri Lisesi hakkında açıklama yaptı ve Kuleli Askeri Lisesi'nin müze olacağını söyledi.

Kuleli Askeri Lisesi rektörlük oluyor!

Hürriyet Ankara Bürosu’nun konuğu olan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Bakan Işık, Kuleli Askeri Lisesi’nin Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü’ne tahsis edildiğini söyledi.

Kuleli Askeri Lisesi'nin akıbeti belli oldu!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra kurulan ve Harp Okullarının bağlandığı Milli Savunma Üniversitesi'nin rektörlüğü, kapatılan Kuleli Askeri Lisesi binası olacak. Harp Okulları, 2017 Şubat'ta yeniden eğitime açılacak.

Kuleli Askeri Lisesi eğitim merkezi olacak!

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kapatılan askeri okulların tarihi binalarının ne yapılacağına ilişkin bir süredir yürütülen çalışmada son aşamaya gelindi. Kuleli Askeri Lisesi'nin Boğaz kenarındaki tarihi binası eğitim amaçlı kullanılacak.

Kuleli Askeri Lisesi satıldımı Haberi

Kuleli Askeri Lisesi satıldımı

İYİ Parti Seçim İşleri, Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL sürecinde kanun hükmünde kararname ile kapatılan tarihi Kuleli Askeri Lisesi'nin satıldığını iddia etti.

Sputnik News'te yer alan habere göre; Seymen, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Her şey haraç mezat! Kuleli Askeri Lisesi'nin binası Araplara satılmış. Milli manevi; paraya tahvil edilemeyen hiçbir şeyin kıymeti yok nazarlarında" ifadelerini kullandı.

Bakanlık'tan Kuleli Askeri Lisesi açıklaması!

Kuleli Askerli Lisesi binası kime...