28 / 03 / 2024

Kulu OSB altyapı

Kulu OSB altyapı

Kulu Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı çalışmalarının tamamlanması ve faaliyete geçeceği tarih meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Sanayide yeşil dönüşüm OSB'lerle başlayacak!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Yeşil Mutabakat’la ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Çevreye duyarlı üretim altyapısının oluşturulması, akıllı ve çevreci üretim modeline geçişte OSB’ler öncü bir role sahip. Yeşil OSB konseptini benimseyen pilot OSB’leri görmeye başladık" dedi.

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Kulu OSB projesi meclis gündeminde!

Kulu Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı çalışmalarının tamamlanması ve faaliyete geçeceği tarih meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

OSB'lerde yeni dönem!

OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın altını çizdiği ekonomide yeni dönemde OSB'ler kritik rol oynayacak. İşte bizim bu kritik sürece, altyapılarımızla, yatırımcı dostu bakış açımızla, yeni tahsis alanlarımızla hazır olmamız lazım" dedi.

Sivas'a Demirağ OSB müjdesi!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, TOBB Ekonomi Şurası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Demirağ OSB’nin teşvik kararnamesinin imzalanması ve altyapı ödeneğinin tamamının gönderilmesini istedi.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Yozgat Bozok OSB'de 35.2 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi 123 hektarlık alanına ait altyapı yapım işi, 35 milyon 220 bin TL kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Konya Kulu Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Kulu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15.00'de gerçekleştirilecek.

Konya Kulu Hükümet Konağı ihalesi 25 Mart'ta!

Konya İli Kulu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Mart tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

OSB'lerin yatırım avantajları neler?

OSB'ler elektrik, su faturası indirimlerine, lojistik köy hizmetlerinden Ar-Ge laboratuvarlarına, son teknoloji altyapı imkanlarına kadar birçok destek sağlanıyor. Alanlar, doğru yatırımın adresi olarak gösteriliyor...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Kulu OSB altyapı Haberi

Kulu OSB altyapı

MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Kulu Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı çalışmalarının tamamlanmasına ve faaliyete geçeceği tarihe ilişkin soru önergesi hazırladı. Kara, sorusunun Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

MHP'li Kara, ''Bir yıla yakın bir zamandır defalarca kamuoyu önünde 2020 içinde İzmir'de açılacağını söylediğiniz Model Fabrika henüz açılmamıştır. 2021 bütçe görüşmelerinde de fabrikanın açılışa hazır olduğunu söylediniz. Bu doğrultuda, aşağıdaki sorularımın, T.C.Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yazılı olarak yanıtlanması arz ederim'' diye konuştu.

MHP Konya Milletvekili Esin Kara'nın soruları:
1- İzmir'de yakın zamanda açılacağını ifade ettiğiniz Model Fabrika için yapılan yaptırım ne kadar olmuştur? 
2- Söz konusu model fabrikanın istihdama katkısı ne olacaktır? 
3- İzmir'de açılacak Model fabrikasının ülke ekonomisine katkı anlamında payı kadar...