26 / 04 / 2024

kuluçka merkezi açılışı yapıldı

kuluçka merkezi açılışı yapıldı

İleri teknoloji odaklı ar-ge ve inovasyon fikrini, işe dönüştürmesi için teşvik edilen YTÜ Teknopark AŞ’nin 36 kuluçka firmasında, 80’e yakın geleceğe yön verecek bilim insanları destekleniyor...

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

Bakan Kurum, "Yatırım değeri 65 milyar lira" dedi ve açıkladı: İstanbul Finans Merkezi açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum 17 Nisan'da Cumhurbaşkanı'nın katılımıyla açılacak olan İstanbul Finans Merkezi'ne giderek açılış öncesi incelemelerde bulundu. İşte detaylar...

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

Aksaray Bilim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu tarafından Gençlik ve Bilim Merkezi incelendi. Aksaray Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Aksaray Gençlik ve Bilim Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi'ne İSTKA'dan destek!

Teknopark İstanbul'un kuluçka merkezi Cube Incubation'ın, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) Kovid-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında "Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon-20" ile destekleneceği açıklandı.

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor kaçta kapanıyor 2020?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de açılacak!

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) ortalığında kurulan Teknopark İstanbul 10. yılını kutluyor. Teknopark İstanbul kapsamında inşa edilen Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de hizmete açılacak.

AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019?

Vatandaşların bayram dönemlerinde en çok merak ettiği konulardan biri de AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019 sorusu. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2019, AVM'ler bayramda açık mı kapalı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi açılıyor!

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinde (GUHEM) açılış için gün sayıyor.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

kuluçka merkezi açılışı yapıldı Haberi

kuluçka merkezi açılışı yapıldı

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark’ı ‘Kuluçka Merkezi’nin açılışı, 21 Şubat 2014 tarihinde düzenlenen bir tören ile gerçekleşti. 


İleri teknoloji odaklı ar-ge ve inovasyon fikrini, işe dönüştürmesi için teşvik edilen YTÜ Teknopark AŞ’nin 36 kuluçka firmasında, 80’e yakın geleceğe yön verecek bilim insanları destekleniyor. 

Geleceğin Bill Gates, Steve Jobs’larını yetiştirmeyi hedefleyen YTÜ Teknopark Kuluçka Merkezi’nde;  tıp, savunma, ulaşım, mekatronik, bilgisayar, elektronik gibi farklı alanlarda ileri teknoloji ürünleri geliştiriliyor. 


YTÜ Teknopark Kuluçka Merkezi açılışına, YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, YTÜ Teknopark Genel Müdürü Dr. Mahmut Karaman, YTÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü ve Teknopark Eğitim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Hakan Karataş, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Mesut Güner, Kuluçka Merkezi’ndeki 36 kuluçka firması yetkilileri ile Teknopark’ta faaliyet gösteren Uyumsoft Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet...