28 / 03 / 2024

Kulvar Residence satış ofisi iletişim

Kulvar Residence satış ofisi iletişim

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde hayata geçirilen Kulvar Residence satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 855 54 24. Projede metrekare birim fiyatı 2.750 TL olarak belirlendi...

Ocak zammında yer yerinden oynayacak! Emekli maaşında son kulvar! Emekli ve memur zil takıp oynayacak!

Emekli ve memurlar 2023 Ocak zammını dört gözle beklerken Merkez Bankası, bombayı patlattı! Peki, emekli maaşı ne kadar olacak? İşte Ocak 2023 emekli ve memur maaşında son dakika...

Kulvar Port İnşaat Gayrimenkul Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulvar Port İnşaat Gayrimenkul Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli ile Ömer Begeç tarafından kuruldu.

Kulvar Turizm Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kulvar Turizm Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Durbakayım ve Esra Gür ortaklığında kuruldu.

Roya Nova Rezidans'ta 285 bin TL'ye!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Proje  “Yapımızda Kalite Var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe farklı bir kulvar açıyor.

Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 800 TL!

Mimarlar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Kalite yapımızda var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe yeni bir kulvar açan Roya Yapı’nın, ilk büyük markalı konut projesi Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı.

Evinizi dizide görmek, para kazanmak istemez misiniz?

REDAC ve EMLAKCHI CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR bugünkü yazısında , gayrimenkul sektöründe kendine faklı bir kulvar açan dizi, film, reklamlara mekan kiralama iş kolunu kaleme alarak, değerlendirdi.

Esenyurt Kulvar Rezidans fiyatları!

Esenyurt Kulvar Rezidans projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 750 liradan başlıyor. Esenyurt Kulvar Rezidans projesinde 203 adet daire yer alıyor...

Kulvar Residence güncel fiyatlar!

Kulvar Residence İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen daire alternatifleri yer alıyor. İşte Kulvar Residence güncel fiyatlar...

Eski binaları onarmak yeni bir iş kulvarı!

Canik Başarı Üniversitesi’nde iç mimarlık öğrencileri ile bir araya gelen İç Mimar Hasan Akkuş, eski binaları estetik ve kurallar çerçevesinde onarmanın mimarlar için yeni bir iş kulvarı olduğunu söyledi.

Kulvar Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Kulvar Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Satış Ofisi Şubesi 4 milyon 123 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'ta açıldı.

Kulvar Residence Esenyurt satış ofisi!

Kulvar Residence Esenyurt satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin inşaat başladıktan 20 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen Kulvar Residence'ta metrekare birim fiyatı 2.750 liradan başlıyor...

Esenyurt Kulvar Residence iletişim!

Esenyurt Kulvar Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 855 54 24 olarak belirlendi. ruhsat çalışmaları devam eden Kulvar Residence'ta toplam 203 adet daire bulunuyor...

Kulvar Rezidans fiyat!

Kulvar Rezidans fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Tek blok halinde yükselen Esenyurt Kulvar Residence'ta yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, fitness center yer alıyor...

Kulvar Residence satış ofisi iletişim Haberi

Kulvar Residence satış ofisi iletişim

Dairelerin teslimlerinin inşaat başladıktan 20 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Kulvar Residence satış ofisi hakkında bilgilere geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Kulvar Yapı tarafından inşa edilen Esenyurt Kulvar Residence'ta yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde hayata geçirilen Kulvar Residence satış ofisi telefon numarası şöyle: 0212 855 54 24. 


Kulvar Rezidans projesinin sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, fitness center bulunuyor. 


Toplam 203 adet daireden oluşan Kulvar Residence Esenyurt projesinde  kişiye özel ödeme planları mevcut. Projenin ruhsat çalışmaları devam ediyor. 

Kulvar Residence 26.01.2016 tarihli fiyat listesi için tıklayın!

Kulvar Residence satış ofisi

Telefon: 0212 855 54 24 

Web: http://www.kulvaryapi.com.tr/

Merve...