26 / 04 / 2024

Kumko yapı karşıyaka projesi

Kumko yapı karşıyaka projesi

İzmir’de 1000’den fazla konut üreten Kumova İnşaat’ın yeni kuşak temsilcisi Efe Kumova hedef büyüttü. Kumko Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Efe Kumova, Karşıyaka ve Bornova’da 250 milyon lira yatırımla iki konut projesine başladıklarını açıkladı.

Karşıyaka'da yıkılan okulun yeniden yapımı meclis gündeminde!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yenilenme gerekçesiyle yıkılan bir okulun tekrar yapılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yerine yapılacak hastanenin akıbeti TBMM'de!

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkılmasının ardından yerine yapılması planlanan hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. Stat için İmar Barışı kapsamında  "Yapı Kayıt Belgesi" alındığını inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımlarının tescil edildiğini söyledi. 

Varyant Karşıyaka Plus telefon!

Varyant Karşıyaka Plus telefon numarası haberimizde bulunuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İzmir'de Kumko Yapı imzasıyla hayata geçirildi. 

Sivas Karşıyaka Köprüsü 25 milyon liraya yapıldı!

Sivas’ta Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına başlanılan Karşıyaka Köprüsü'nün bir kısmı tamamlandı. Projenin 25 milyon liraya mal olduğu açıklandı.

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapım süreci mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapımına ilişkin olarak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 6 soru sordu..

Karşıyaka Stadı'nın ruhsatı için başvuru yapıldı!

Karşıyaka’da 10 yıldır yapımına bir türlü başlanamayan stat için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı.

Karşıyaka Stadı için yeni imar planı yapılacak!

İzmir'de inşa edilecek olan Karşıyaka Stadı için Anıtlar Kurulu kararı doğrultusunda yeni imar planı yapılacak.

Mega Yapı'dan Karşıyaka ve Bornova'ya konut projeleri yolda!

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

Varyant Karşıyaka Plus ödeme kampanyası!

Varyant Karşıyaka Plus projesi Kumko Yapı tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirildi. Beş blok olarak planlanan projede 0,53'ten başlayan faizlerle ödeme yapılabiliyor...

Varyant Karşıyaka Evleri 2017 fiyatları!

Varyant Karşıyaka projesi toplam 181 daireden oluşuyor. Kumko Yapı ve Kumova İnşaat imzasıyla yükselen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Kumko yapı karşıyaka projesi Haberi

Kumko yapı karşıyaka projesi

41 yıldır İzmir’de konut üreten Kumova İnşaat’ın yeni kuşak temsilcisi Efe Kumova, yeni bir şirketle baba mesleğine devam kararı aldı. Babası Azmi Kumova’nın İzmir’de 1000’den fazla konut ürettiğini belirten Kumko Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Efe Kumova, “2012’de sermaye yapımızı kuvvetlendirmek için Kemal Kocaman ile ortak Kumko Yapı’yı kurduk. İlk projemiz Varyant Karşıyaka için 75 milyon lira yatırım yaptık. Tamamı satılan bu projeden sonra şimdi 250 milyon lira yatırımla Varyant Karşıyaka Plus ve Bornova’da Varyant Tower projelerini hayata geçiriyoruz” dedi. İzmir’de markalı konutlara ihtiyaç olduğunu söyleyen Kumova, 5 yılda İzmir’de en çok tercih edilen marka olmayı hedeflediklerini dile getirdi.


İZMİR’İN ATAŞEHİR’İ

Karşıyaka bölgesini İzmir’in Ataşehir’i olarak tanımlayan Kumova bölgedeki yeni projeleri için şunları söyledi: “Varyant Karşıyaka Plus 5 blokta 186 daire ve...