26 / 04 / 2024

Kumluca Ceneviz Koyu kaçak yapı

Kumluca Ceneviz Koyu kaçak yapı

Kumluca’ya bağlı Adrasan Mahallesi Ceneviz koyunda kaçak olduğu tespit edilen yapılar Kumluca Belediyesi tarafından mühürlendi. Çetinkaya, “Belediyemiz sınırları içinde, hiç kimsenin kanuna aykırı kaçak yapılaşma yapmasına müsaade etmiyoruz." dedi.

Antalya'daki Hidayet Koyu'na ilişkin 7 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Antalya'da bulunan Hidayet Koyu'nun usulsüz biçimde kullanıldığına dair iddialarına ilişkin Başbakan Yıldırım'a 7 soru sordu..

Halil Kocaer'den Hidayet Koyu açıklaması!

KAŞ Belediye Başkanı Halil Kocaer, Hidayet Koyu'yla ilgili açıklama yaptı.Başkan Kocaer, ilçenin eskilerinden Özden ailesine ait olan koyun baba Hidayet Özden'in ölümü sonrası çocukları Ali, Hatay ve Kemal Özden'e geçtiğini anlattı.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Antalya Kumluca'da tesis alanının imar planına onay!

Antalya Kumluca Belediyesi Şubat ayı olağan toplantısında, "Tarımsal Amaçlı Depolama ve Paketleme Tesisleri Alanı" yapılması için imar komisyonunun uygun gördüğü imar planı değişikliği oy birliğiyle kabul edildi.

Kumluca'ya özel hastane geliyor!

KUMLUCA Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede inşaatı devam eden özel hastane inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kumluca Beykonak'ta park yapımı başladı!

KUMLUCA Belediyesi tarafından ilçenin büyük mahallelerinden Beykonak'ta park ve sosyal donatı alanı yapılması için çalışma başlatıldı.

Kumluca Belediye Meclisi'nin Aralık gündemi imar!

Kumluca Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya Başkanlığında gerçekleştirildi.

Antalya Kumluca’da 7 mahalle birbirine bağlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaz kış demeden Antalya kırsalında yol çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kumluca’da 7 mahalleyi birbirine bağlayan bağlantı yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Antalya Kumluca’ya yeni oyun parkı ve spor alanı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’nın Beykonak ve Salur mahallelerine oyun parkı ve spor alanı oluşturdu.

Bozcaada Sulubahçe Koyu ihalesine tepki!

Vatandaşlar Bozcaada’daki Sulubahçe Koyu’nun ihaleye açılarak kiralanmasına Twitter üzerinden tepki göstererek #bozcaadabizim hashtagi altında yorumlarda bulundu.

Sulubahçe Koyu ihaleye çıkıyor!

Bozcada'da, işletmeye açılmak üzere kararı alınan ancak, kamuoyu tepkisi üzerine iptal edilen Beylik Koyu ihalesinden sonra, Bakanlık şimdi de Sulubahçe Koyu'nu işletmeye vermek için ihaleye çıkacak.

Antalya Kumluca Dereköy yolu asfaltlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca’nın Dereköy-Büyükalan mahallesi grup yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması başlattı.

Kumluca Dereköy yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya genelinde daha sağlıklı ve güvenli ulaşım için yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kumluca Dereköy- Büyükalan mahallesi grup yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması başlattı.

Kumluca Ceneviz Koyu kaçak yapı Haberi

Kumluca Ceneviz Koyu kaçak yapı

Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Adrasan Mahallesi Ceneviz koyunda kaçak yapı denetimi gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde Beydağları Sahil Milli Parklar sınırlar içerisinde ve birinci derece doğal sit alanında kaçak olarak yapılan yapılar hakkında tutanak tutularak mühürlendi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye sınırları içerisinde kesinlikle kaçak yapıya müsaade etmeyeceklerini, bu konuda ilgili birimlerin denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, Ceneviz koyunda gerçekleştirdikleri denetimlerde de, Beydağları Sahil Milli Parklar sınırı içinde yer alan ve birinci derece doğal sit alanı olan bölgede kaçak yapılaşma tespit edildiğini ifade eden Çetinkaya, yapılar hakkında tutanak tutulduğunu ve mühürlendiğini belirtti. Çetinkaya, “Belediyemiz sınırları içinde, hiç kimsenin kanuna aykırı kaçak yapılaşma yapmasına müsaade etmiyoruz. Bu konuda ekiplerimiz denetimlerini...