19 / 04 / 2024

kurban bayramı konut kampanyaları

kurban bayramı konut kampanyaları

Markalı konut projelerinde Kurban Bayramı'na özel indirimler başladı. İndirimlerin yüzde 20'yi bulduğu projelerde konut alıcılarının yüzünü güldürecek ödeme planları sunuluyor. 

Konut projelerinde Kurban Bayramı kampanyası 2016!

İnşaat firmaları Kurban Bayramı'na özel projelerde avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor. İşte bayramda kampanyalı projeler...

Konutta Kurban Bayramı kampanyaları!

İnşaat firmaları konut projeleri için bayram kampanyaları uyguluyor. Kurban Bayramı'nda hem bayramı yaşamak hem de konut sahibi olmak isteyenler için düzenlenen kampanyalarda indirimler, kişiye özel ödemeler gibi birçok seçenek bulunuyor.

Kurban Bayramı'na özel kampanyalı konut projeleri 2014!

Bayram tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. 5 günlük tatilde bolca zaman bulacak olan tüketiciler için farklı seçenekler sunan firmalar, bayram süresince tatil yerine mesai yapacak

Gökdeniz Kartal projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanyalar!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal Kurban Bayramı’na özel dört farklı kampanya ile yatırımcıların yüzünü güldürüyor.

Konutta Kurban Bayramı kampanyası 2018!

Markalı konut projelerinde Kurban Bayramı'na özel indirimler başladı. İndirimlerin yüzde 20'yi bulduğu projelerde konut alıcılarının yüzünü güldürecek ödeme planları sunuluyor. 

Kurban Bayramı konut kampanyaları 2017!

Kurban Bayramı'nda kampanya yarışına giren gayrimenkul firmaları müşterilere peşinat ve taksit ertelemeden, sıfır faize kadar bir çok kampanya sunuyor. İşte Kurban Bayramı konut kampanyaları 2017...

Demir İnşaat’tan sigortalı Kurban Bayramı Kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe 33 yıldır markalı konut projeleri geliştiren Demir İnşaat, Kurban Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 16’lara varan iskonto fırsatı sunuyor.

Konutta Kurban Bayramı kampanyası başladı!

Kurban Bayramı yaklaşırken konut kampanyaları da hızlandı. İnşaatçılar, ‘Şimdi al yüzde 30’unu Eylül 2018’de öde’, ’72 ay faizsiz satış ve yüzde 5-20 arasında indirimler başlattı. Kampanya ile 1+1'ler 244 bin, 2+1 daireler 314 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Babacan Holding’in 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Kurban Bayramı tatili boyunca ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Konut projelerinde Kurban Bayramı kampanyası 2016!

İnşaat firmaları Kurban Bayramı'na özel projelerde avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor. İşte bayramda kampanyalı projeler...

Next Level Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Next Level AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Next Level Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Next Level AVM bayramda kaçta açılacak? Next Level AVM bayramda kaça kadar açık?

Korupark Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Korupark AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Korupark Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Korupark AVM bayramda kaçta açılacak? Korupark AVM bayramda kaça kadar açık?

Neoplus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Neoplus AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Neoplus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Neoplus AVM bayramda kaça kadar açık? Neoplus AVM bayramda kaçta açılacak?

Konak Pier Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Konak Pier AVM , hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Konak Pier Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Konak Pier AVM bayramda kaça kadar açık?

Neomarin Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Neomarin AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Neomarin Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Neomarin bayramda kaça kadar açık? Neomarin bayramda kaçta açılacak?

Koçtaş Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Koçtaş hafta içi hergün saat 08:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Koçtaş Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Koçtaş bayramda kaçta açılacak? Koçtaş Kurban Bayramı'nda kaçta açılıyor?

NCity AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

NCity AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, NCity AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? NCity AVM bayramda kaça kadar açık? NCity AVM bayramda kaçta açılacak?

kurban bayramı konut kampanyaları Haberi

kurban bayramı konut kampanyaları

1-) Çukurova Balkon

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı boyunca devam edecek kampanya kapsamında; sadece yüzde 5 peşinat ödeniyor. Daire tutarının yüzde 15’ini bir yıl sonra vade farksız ödeme fırsatıyla ve yüzde 80 banka kredisi kullanarak Çukurova Balkonlu olmak mümkün olacak.
İskanı alınmış Çukurova Balkon projesinde tapu hazır daireler hemen teslim..

Tel: 444 8 259
Web: www.cukurovabalkon.com


2-) Siltaş Marina

Siltaş Yapı imzasını taşıyan Siltaş Marina'da Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Siltaş Marina Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” olarak yükseliyor. Siltaş Marina, Siltaş Yapı’nın ilk kez uygulayacağı LifeX konsepti ile yaşama ekstra keyif, konfor ve kolaylık katmaya hazırlanıyor. 

Siltaş Marina’da peşin alımlarda yüzde 10 indirim ve vadeli alımlarda...