25 / 04 / 2024

Kurban Bayramı ne zaman

Kurban Bayramı ne zaman

Milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı ne zaman, Bayram tatili kaç gün olacak? sorusunu merak edip araştırmaya başladı...

Dün deniz, kara ve havada trafik durma noktasına geldi!

Kurban Bayramı’nı memleketleri ya da tatil yörelerinde geçirmek isteyenlerin büyük kentlerden çıkışıyla perşembe gecesi başlayan ‘çıldırtıcı’ trafik yoğunluğu, dün de devam etti. Trafik birçok yerde durma noktasına geldi.

Bu bayram otogarlarda görülen yolcu yoğunluğu beklenmiyor!

Bu yıl Kurban Bayramı tatilinin kısa olması, hafta içine denk gelmesi ve yaz tatilinin yeni bitmiş olmasından ötürü bayram öncesi özellikle büyükşehir otogarlarında önceki bayramlarda görülen yolcu yoğunluğunun beklenmediği bildirildi...

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı ikramiyesi 3 bin TL mi oldu? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

Kurban Bayramı ikramiyesi, Kurban Bayramı’na az bir süre kala araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, “Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak?” sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar!

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Toplantının hemen ardından basın mensuplarının karşısına geçerek bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı. İşte detaylar...

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Haziran maaşı ne zaman yatacak? Emekliler dikkat! Kurban Bayramı öncesi maaş verilecek mi?

Milyonlarca emekli maaşların Kurban bayramı öncesinde yatıp yatmayacağını merak ediyor. Peki SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Haziran maaşı ne zaman yatacak? 

Kurban Bayramı 2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Temmuz 2023 emekli ikramiyesinde son dakika! 

Kurban Bayramı 2023 emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Temmuz 2023 emekli ikramiyesinde son dakika... Hemen bu detaylara bakın!

2023 Temmuz Kurban Bayramı emekli ikramiyesi  ne zaman yatırılacak? Hemen tek tek açıklanan bu son dakika tarihine bakın

2023 Temmuz Kurban Bayramı emekli ikramiyesi  ne zaman yatırılacak? Hemen tek tek açıklanan bu son dakika tarihine bakın...

Kurban Bayramı'nda kuralları çiğneyenlere dev ceza!

Kurban Bayramına kısa süre kala 2023 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, hangi aykırı davranışa ne kadar ceza kesilecek? 

Kurban Bayramı emekli ikramiyesine zam mı geldi? Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar oldu?

Kurban Bayramına kısa bir zaman kala bayram ikramiyeleri vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Peki, bayram ikramiyesi hesaplara ne kadar yatacak? İşte detaylar...

2023 bayram ikramiyeleri hangi tarihte yatacak? Kurban Bayramı ikramiyeleri ve maaşlar ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı ikramiyesinin tarihleri vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Bu sene Kurban Bayramı, 28 Haziran ile 1 Temmuz tarihleri arasında idrak edilecektir. Peki 2023 Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Haziran ayında emeklinin cebine en az 9500 TL girecek! Gözler Kurban Bayramı ikramiyesinde

Yılda iki kere emekli vatandaşlara bayram ikramiyesi veriliyor. Ramazan Bayramı'nda ikramiyeler arttı. Peki, Kurban Bayramı'nda ikramiyeler ne kadar olacak? İşte detaylar...

Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi haziranın kaçında hesaplara yatacak? Emekli, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar?

Kurban Bayramı ikramiyelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merakla sorgulanıyor. Emekli, dul ve yetim aylığı gibi maaşlar alanlara verilen bayram ikramiyesinde geri sayım başladı. Peki, Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi haziranın kaçında hesaplara yatacak?

Kurban Bayramı sonrası bankalarda deprem! Akbank, Ziraat Bankası, Halkbank peş peşe açıkladı! Duyan şok oldu! 

Milyonlarca vatandaş nakit ihtiyacını gidermek için en düşük faiz oranıyla kredi veren bankaları araştırıyor. Peki Kurban Bayramı'nın ardından bankalardaki faiz oranlarında son durum ne oldu? En düşük kredi faizi hangi bankada? 

Bayram ikramiyesi tarihleri belli oldu! 2022 Kurban Bayramı ikramiyesi kime, hangi gün yatacak?

Milyonlarca emekli, bayrama sayılı günler kala Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne zaman yatacağını merak ediyor. Bakanlık, ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatırılacağını duyurdu. Peki, 2022 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar olacak?

Kurban Bayramı ne zaman Haberi

Kurban Bayramı ne zaman

Temmuz ayının gelmesi ile birlikte Kurban Bayramı'nın ne zaman olacağı merak ediliyor. Bayramı tarihine yönelik  Kurban zamanı yavaş yavaş yaklaşırken birtakım sorular da vatandaşların zihninde oluşmaya başladı. İşte, 2021 Kurban Bayramı takvimi...

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kurban zamanı yaklaşmaya başlarken vatandaşlar, 2021 Kurban Bayramı takvimi için araştırmalarını artırdı.

KURBAN BAYRAMI İLE BİRLİKTE TATİL 11 GÜN OLUR MU?

Kurban Bayramı bu sene toplamda 4 gün sürecek. Kurban Bayramı tatili bu yıl hafta sonuna denk geliyor. Kurban Bayramı 20 Temmuz tarihinde başlayıp,  23 Temmuz günü sona erecek. Kurban Bayramı'nın 15 Temmuz ile birleşmesi halinde tatilin 11 gün olacağı öne sürülürken, konuya dair ise henüz bir açıklama gelmedi.


KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı, 20 Temmuz'da başlarken, 23 Temmuz tarihinde sonra erecek.  İşte Kurban Bayramı tarihleri...

Kurban Bayramı Arifesi:...