26 / 04 / 2024

kurbanlık

kurbanlık

Pazarlardaki fiyatların bayramın son 2 günü düşeceğini bilen vatandaşlar, ¨Kurbanlık fiyatları düştü mü, ne kadar düştü?¨ sorusunun yanıtlarını arıyor. Peki, 2022 kurbanlık fiyatları düştü mü? Kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yüksek enflasyon kurbanlık satışlarını da vurdu! Peki besicilerin elinde kalan kurbanlıklar ne olacak?

Yüksek enflasyon ve artan girdi maliyetlerine rağmen beslemeye devam ettikleri kurbanlıkları satamayan besiciler, kurban satışından zararla döndüklerini söyledi. Peki besicilerin elinde kalan kurbanlıklar ne olacak? İşte detaylar...

Kurbanlık alacaklar dikkat! Bayramın ilk gününde küçükbaş hayvan fiyatları düştü!

Özellikle küçükbaş hayvanlarını satamayan besiciler, fiyatların bayram öncesine göre yaklaşık yüzde 30 oranında düştüğünü kaydetti. Pazardaki besiciler, satış için bayram sonuna kadar bekleyeceklerini dile getirdi.

Kurbanlık alacaklar dikkat! Koyunda bu eksiklik varsa arkanıza bile bakmadan kaçın

Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte ibadetlerini yerine getirecek vatandaşlar da koyun ve dana alımlarını sürdürüyor. Kurbanlık alacak vatandaşlara yapılan uyarıda, hayvanın bir kulağının dahi eksik olması durumunda dahi satın alınmaması tavsiye edildi.

İl il kurbanlık fiyatları! Kurbanlık fiyatlarında son durum ne? 2022 kurban fiyatları ne kadar?

2022 Kurban Bayramı’na artık sayılı günler kaldı. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar, kurbanlık fiyatlarındaki son durumu öğrenmek istiyor. İşte merak edilen o detaylar!

Kurban fiyatlarında son durum! Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık almayan vatandaşlar, kurbanlık fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. İşte kurbanlık fiyatlarına dair son durum!

Banka kredisi ile kurbanlık alınır mı? Kredi kartı ile kurbanlık kesilir mi?

Banka kredisi ya da kredi kartı ile kurbanlık alınır mı? vatandaşlar bu soruyu bayram yaklaşırken sormaya başladılar. İşte merak edilen detaylar!

Kurbanlık fiyatları geçen yıla göre ne kadar arttı? Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı açıkladı

Milyonlarca insan yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık fiyatlarını merak ediyor. Ulusal Kırmızı Et Başkanı Ahmet Hacıince, Kurban Bayramı öncesi, kurbanlıkların et fiyatlarına göre hangi oranla yüksek satılacağını açıkladı. İşte detaylar…

A101 kurbanlık fiyatları! A101 büyükbaş-küçükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Kurban Bayramı’na sayılı bir süre kala vatandaşlar kurban fiyatlarını araştırmaya başladı. Uygun kurbanlık fiyatları market zincirleri de öne çıkıyor. Onlardan biri de A101! İşte A101 kurbanlık fiyatları…

2022 Kurban fiyatları belli oldu! İşte güncel büyükbaş ve küçükbaş kurban fiyat listesi

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Türkiye'de kurban fiyatlar hakkında araştırmalar hız kazandı. Dünyanın dört bir yanındaki Müslümanlar, dört gün boyunca hayvanların kurban edileceği Kurban Bayramı'na şimdiden hazırlık yapmaya başladı. Peki 2022 kurban fiyatları ne kadar oldu?

Kurban Bayramı'nda 3 milyonun üzerinde küçükbaş kurbanlık satıldı!

TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada bu yıl da Kurban Bayramı'nda vatandaşların küçükbaş kurbanlıklara yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek "Ülke genelinde bu sene 3 milyonun üzerinde küçükbaş hayvan kurban edildi." şeklinde konuştu.

İş Bankası’ndan bir bayram müjdesi daha! Son gün 2 Temmuz!

Kurban Bayramı nedeniyle kurbanlık alışverişlerine yönelik kampanyalar düzenleyen bankalardan biri de İş Bankası oldu. İş Bankası, kurban alışverişlerinde 6 taksitli işlemlerde ilave 4 taksit imkânı sunacağını duyurdu.

Kurbanlık fiyatlarında şok eden düşüş! Fiyatlar resmen dibi gördü!

​​​​​​​Ankara'da Kurban Bayramı'nın üçüncü günü kurbanlık satışını sona erdiren besiciler pazardan ayrılmaya başladı. Bayramın ilk günü küçükbaşların fiyatının 10 bin lira seviyesinde seyrettiğini ifade eden satıcılar fiyatların şu anda 4-5 bin liraya düştüğünü söyledi.

BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları belli oldu! Küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık satışı yapan zincir marketler fiyatlarını peş peşe duyurdu. Peki, BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Kurbanlık dana, koyun, koç, keçi fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na bir gün kala kurbanlık fiyatları belli oldu. Peki, Kurbanlık dana, koyun, koç, keçi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na kısa süre kala zincir marketler kurbanlık fiyatlarını duyurdu. Peki, A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL?

Kurbanda Tarım İşletmeleri indirimi! Yüzde 20 daha ucuza satılıyor!

TİGEM'in Avcılar kurban pazarındaki satışlarına bayrama sayılı günler kalana ucuza kurbanlık almak isteyenler yoğun talep gösteriyor. Yüzde 20 oranında indirimi duyan vatandaşlar kurban pazarına akın etti.

Kurban pazarında büyük hareketlilik: Son günü bekleyenler yandı

Kurban Bayramı'na çok az bir süre kaldı. Kurban pazarlarındaki hareketlilik ise biraz daha arttı. Fakat bazı alıcılar fiyatların düşmesi umuduyla kurbanlık almak için bayramın son gününü bekliyor. Satıcılar ise uyarıyor: "Son güne kurbanlık kalmayabilir."

Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 arttı! Fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları ve kesim maliyetlerini değerlendirdi. Bu kapsamda, Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 artarken fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında değişiyor.

Kurbanlık alacaklara müjde! Tarım Bakanlığı resmen duyurdu! Büyük kolaylık sağlanacak!

Kurban Bayramı’na sayılır günler kala kurbanlık arayışlarına başlayanlar için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan büyük kolay geldi. Bakanlığın mobil uygulaması 'Tarım Cebimde' aracılığıyla küpe numaralarını girerek kurbanlık hayvanların ırk, cinsiyet, yaş, tür ve aşı bilgilerini sorgulayabiliyor.

CarrefourSA kurbanlık fiyatlarını bir bir açıkladı!  Büyükbaş, küçükbaş, kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala fiyatlar açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda zincir marketlerde fiyatlarını açıkladı. İşte Carrefoursa kurbanlık fiyat listesi...

Migros’ta küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Migros, İslami usullere uygun bir şekilde kesimi yapılmış kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş hayvan satacak. Kurbanlık fiyatları kg ağırlığına göre farklılık gösteriyor.

Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatları uçtu! Büyükbaş hisse fiyatlarında yüzde 161 artış!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, kurbanlık fiyatları geçen yıla göre neredeyse iki kat arttı. İşte güncel fiyatlar...

kurbanlık Haberi

kurbanlık

Kurban Bayramı'nın son gününe girerken, artık kurban satıcılarının elinde de sadece küçükbaş hayvanlar kaldı. Pazarlardaki fiyatların bayramın son 2 günü düşeceğini bilen vatandaşlar, ¨Kurbanlık fiyatları düştü mü, ne kadar düştü?¨ sorusunun yanıtlarını arıyor. Alınan bilgiler, fiyatların yarı fiyatına kadar düştüğü yönünde. Peki, 2022 kurbanlık fiyatları düştü mü? Kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar!

Sabah’ta yer alan habere göre, İzmir'de sona kalan kurbanlık hayvanlar 1000 TL’ye satılıyor. Fiyatlardaki düşüşün yaşanacağını bilen bazı alıcılar, bayramın 2'nci ve 3'üncü günü kurbanlık satın almaya gitti. İlk gün 3-4 bin TL arasında satılan kurbanlıklara 2’nci ve 3’üncü günde en az 1000 TL indirim geldi.

İstanbul'da ise küçükbaş kurbanlıkların satışına devam edilirken, büyükbaşların çoğu ise tükenmiş durumda. Besiciler, memleketlerine dönerken kurbanlıklarını ellerinden çıkarmak istiyor. 3...