24 / 04 / 2024

kuriş kule ödemeleri

kuriş kule ödemeleri

Kuriş Kule resimleri haberimizin içinde yer alıyor. 190 adet ofis ve 30 adet ticari üniteden meydana gelen Kuriş Kule 'nin 2015 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor.

DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule ödemeleri 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesine bağlı Dragos bölgesinde yer alan DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule projesinde daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. İşte DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule ödemeleri 2017...

Dap Teras Kule Rezidans fiyat!

Dap Teras Kule Rezidans fiyat listesi 310 bin TL'den başlıyor. Teras Kule Rezidans'ta aylık taksit ödemeleri 3 bin TL'den başlayarak değişiyor.

RE/MAX İkon, Kuriş Kule’nin 2. el satış-kiralama yetkisini aldı!

Ofisim İstanbul, Hukukçular Towers projelerinin 2. El yetkilerini alıpi doluluk oranını yüzde 100 ‘e yaklaştıran RE/MAX İkon; şimdi de Maltepe – Kartal bölgesinin en vizyon ofis projesi Kuriş Kule’nin 2. El Satış & Kiralama yetkisini aldı.

Dalga Kule Maltepe'de vade farksız peşin fiyatına dükkanlar!

Dapı'nın 2014 yılında teslim ettiği Dalga Kule projesinde kalan son dükkanlar için ödeme kampanyası düzenlendi. Dap Dalga Kule'de hemen teslim dükkanların ödemeleri peşin fiyatına vade farksız yapılıyor...

Adam Kule Dap Yapı Rezidans ödemeleri!

Tek blok şeklinde yükselen Adam Kule projesi İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yer alıyor. Adam Kule Dap Yapı Rezidans ödemeleri kapsamında 36 aya varan vadelendirme sağlanıyor.

Adam Kule Residence ne zaman teslim?

Ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Adam Kule Konutları 27 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Adam Kule Residence ne zaman teslim edilecek?

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri!

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri 36 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabiliyor. Teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan projede konut ve home ofisler bulunuyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans ödemeleri!

Dap Yapı Adam Kule Rezidans ödemeleri 48 ay sıfır faizle taksitli olarak yapılıyor. Maltepe'de yükselen Adam Kule Rezidans'ta fiyatlar 295 bin liradan başlıyor...

Dragos Adam Kule ödemeleri!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen proje toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Dragos Adam Kule ödemeleri kapsamında fiyatlar 239 bin TL' den başlıyor.

Adam Kule Dragos satılık daire!

254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan proje sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Adam Kule Dragos satılık daire peşinat ödemeleri Ocak 2016'da yapılacak.

Adam Kule Dap Yapı ödemeleri!

Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Adam Kule Dap Yapı ödemeleri kapsamında 48 ay vade farksız ödeme yapılıyor.

Dragos Adam Kule Residence ödemeleri!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılan proje metroya 600 metre yakınlıkta yer alıyor. Dragos Adam Kule Residence ödemeleri kapsamında 48 aya kadar vade sağlanıyor.

Maltepe Adam Kule görselleri!

Adam Kule Maltepe'de peşinat ödemeleri 2016 yılı Ocak ayında yapılıyor. Konut ve ticari birimlerden oluşan proje metroya 600 metre uzaklıkta yer alıyor. İşte Maltepe Adam Kule görselleri...

kuriş kule ödemeleri Haberi

kuriş kule ödemeleri


Kuriş Kule projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal ilçesinde yaşama geçiriliyor. Kuriş Kule resimleri haberimizin içinde yer alıyor.


Kuriş Kule resimleri 'ni paylaşmadan önce proje hakkında bilgi verelim. Kuriş Kule Kartal 'da; ofis ve ticari birimler bulunuyor.


Tek blok olarak yükselen projede 190 adet ofis ve 30 adet ticari ünite bulunuyor. Kuriş Kule satılık ofis fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 6 bin 500 liradan başlangıç gösteriliyor.


2015 yılı Mayıs ayı içerisinde sahiplerine teslim edilecek Kuriş Kule hakkında daha fazla bilgi almak için Kuriş Kule Kartal satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Kılıçoğlu ve Delta Yapı işbirliğiyle yükselen Kuriş Kule 'deki ofislerin alanları 85 metrekareden başlayarak, 870 metrekareye kadar yükseliyor.


Kuriş Kule ödemeleri:

Kuriş Kule ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.


Kuriş Kule nerede?

Kartal Kuriş Kule adres: Ankara Asfaltı Cevizli...