19 / 04 / 2024

Kürşat Ergün mhp

Kürşat Ergün mhp

MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Kürşat Ergün kimdir? Kürşat Ergün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Kürşat Ergün'ün biyografisi...

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

İsrail-Filistin çatışmasının etkileyeceği 5 emtia ürünü peş peşe açıklandı! Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın!

Son günlerde başlayan İsrail-Filistin çatışması, binlerce insanın hayatını kaybetmesinin ve global bir krize sebep olmasının yanı sıra emtia ürünlerini de etkiledi. Çatışmanın başladığı günden itibaren altında büyük bir yükseliş görülürken, başka emtia ürünlerinin de etkileneceği açıklandı.

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Gram altın tam 1.500 lira olacak! Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Altın alacaklar ve bozduracaklar hemen bakın! 

Uzmanlar altın fiyatları ile ilgili görüşlerini bir bir açıkladı. Gram altın tam 1.500 lira olacak! Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Altın alacaklar ve bozduracaklar hemen bakın! 

Gram ve çeyrek altın da yeni rekor kırıldı! Saat 12.15 itibarıyla gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Gram ve çeyrek altında haftanın ilk günü yeni bir rekor daha kırıldı. Piyasaların açılmasıyla fiyatı yukarı giden gram ve çeyrek altın, saatler 12.15’i gösterdiğinde yeni bir rekor daha kırdı. ve bakın hem gram hem de çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu…

Almanya’ya ihracatta rekor kırıldı, bakın en fazla hangi ürün satıldı!

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin Almanya’ya yaptığı ihracatta tarihi rekor kırıldı. Peki 2022’de Türkiye’den Almanya’ya ne kadarlık ihracat yapıldı ve en çok hangi ürün satıldı?

Altında aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı! Atın yatırımcısına göz kırptı! Beklenen rekor şimdi geldi! Kaçırmadan bakın

Altın fiyatları yeni aya hareketli bir giriş yaptı. Altın fiyatlarında bugün beklene rekor sonunda geldi Altının yükselişinde aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı etkili oldu. Elinde altını olanlar kaçırmadan hemen bakın!

Njoy İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Njoy İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kürşat Aydın tarafından kuruldu.

Kırımlı Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kırımlı Teknik İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Yavuz Selim Kırımlı tarafından kuruldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Her binaya sıfır atık uygulaması geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı atık getirme merkezlerinin kurulumu ve işletilmesi için sıfır atık uygulamasını hayata geçiriyor. 

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kürşat Ergün mhp Haberi

Kürşat Ergün mhp

Kürşat Ergün kimdir?

1976 yılında merkez Kadı Burhanettin Mahallesinde doğdu. İlköğretimini Süleyman Sami Kepenek İlkokulu ve Selçuk Ortaokulu’nda, ortaöğretimini Sivas Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı.


Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2000 yılında doktor unvanıyla mezun oldu. 2000-2008 yılları arasında merkez Bedirli Sağlık Ocağı ve Alibaba Sağlık Ocağı’nda hekim olarak görev yaptı.


2003-2004 yıllarında Kırklareli Lüleburgaz’da tabip asteğmen olarak vatani görevini tamamladı. Halen özel işyeri hekimi olarak doktorluk mesleğini icra eden ERGÜN, 2009-2013 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Sivas İl Başkanlığı görevini yaptı.


Öğretmen Hatice Ergün ile evli ve iki çocuk babasıdır, iyi derecede İngilizce...