25 / 04 / 2024

Kürşat Ergün özgeçmiş

Kürşat Ergün özgeçmiş

MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Kürşat Ergün kimdir? Kürşat Ergün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Kürşat Ergün'ün biyografisi...

2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız, aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız?

Son günlerde konut yatırımı ve mevduat faizleri sık sık karşılaştırılıyor. Peki 2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız yoksa aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız? Vatandaşlar ne dedi? İşte vatandaşlardan gelen yorumlar...

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

İsrail-Filistin çatışmasının etkileyeceği 5 emtia ürünü peş peşe açıklandı! Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın!

Son günlerde başlayan İsrail-Filistin çatışması, binlerce insanın hayatını kaybetmesinin ve global bir krize sebep olmasının yanı sıra emtia ürünlerini de etkiledi. Çatışmanın başladığı günden itibaren altında büyük bir yükseliş görülürken, başka emtia ürünlerinin de etkileneceği açıklandı.

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bakın!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bu detaylara bakın...

Gram altın tam 1.500 lira olacak! Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Altın alacaklar ve bozduracaklar hemen bakın! 

Uzmanlar altın fiyatları ile ilgili görüşlerini bir bir açıkladı. Gram altın tam 1.500 lira olacak! Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Altın alacaklar ve bozduracaklar hemen bakın! 

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı... Hemen bakın...

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

Gram ve çeyrek altın da yeni rekor kırıldı! Saat 12.15 itibarıyla gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Gram ve çeyrek altında haftanın ilk günü yeni bir rekor daha kırıldı. Piyasaların açılmasıyla fiyatı yukarı giden gram ve çeyrek altın, saatler 12.15’i gösterdiğinde yeni bir rekor daha kırdı. ve bakın hem gram hem de çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu…

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

Almanya’ya ihracatta rekor kırıldı, bakın en fazla hangi ürün satıldı!

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin Almanya’ya yaptığı ihracatta tarihi rekor kırıldı. Peki 2022’de Türkiye’den Almanya’ya ne kadarlık ihracat yapıldı ve en çok hangi ürün satıldı?

Altında aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı! Atın yatırımcısına göz kırptı! Beklenen rekor şimdi geldi! Kaçırmadan bakın

Altın fiyatları yeni aya hareketli bir giriş yaptı. Altın fiyatlarında bugün beklene rekor sonunda geldi Altının yükselişinde aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı etkili oldu. Elinde altını olanlar kaçırmadan hemen bakın!

Kürşat Ergün özgeçmiş Haberi

Kürşat Ergün özgeçmiş

Kürşat Ergün kimdir?

1976 yılında merkez Kadı Burhanettin Mahallesinde doğdu. İlköğretimini Süleyman Sami Kepenek İlkokulu ve Selçuk Ortaokulu’nda, ortaöğretimini Sivas Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı.


Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2000 yılında doktor unvanıyla mezun oldu. 2000-2008 yılları arasında merkez Bedirli Sağlık Ocağı ve Alibaba Sağlık Ocağı’nda hekim olarak görev yaptı.


2003-2004 yıllarında Kırklareli Lüleburgaz’da tabip asteğmen olarak vatani görevini tamamladı. Halen özel işyeri hekimi olarak doktorluk mesleğini icra eden ERGÜN, 2009-2013 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Sivas İl Başkanlığı görevini yaptı.


Öğretmen Hatice Ergün ile evli ve iki çocuk babasıdır, iyi derecede İngilizce...