20 / 04 / 2024

kurtköy avlu ne zaman teslim

kurtköy avlu ne zaman teslim

Konutların satışlarına 2014 yılının Eylül ayında başlanması planlanan Kurtköy Avlu fiyatlar 185 bin TL'den başlayarak değişiyor. Tasarımında Mimar Aykut Akın'ın imzası bulunan proje, Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortak projesi olarak yükseliyor..

Avlu Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Konut fiyatlarının 185 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avlu Kurtköy ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Aralık ayı deniliyor. Projenin yatırım bedeli 45 milyon TL olarak belirlendi...

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Avlu Kurtköy'de 459 bin TL'ye son 3+1! Anahtar teslim!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de yer alan Avlu projesindeki son 3+1 daire 459 bin TL'den satılıyor.

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Kurtköy projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Kurtköy Erguvan Premium fiyatlar!

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Kurtköy Erguvan Premium fiyatları ne kadar?

Erguvan Premium Kurtköy teslimleri!

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Erguvan Premium Kurtköy teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens Yapı imzası taşıyan Lens İstanbul projesi 1.162 daire ve 82 adet mağazadan oluşuyor. Peki Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi ne zaman?

kurtköy avlu ne zaman teslim Haberi

kurtköy avlu ne zaman teslim

İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen Kurtköy Avlu fiyatlar dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Toplamda 138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesisten oluşan Avlu Kurtköy Evleri, 45 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede yer alan dairelerin ön talep sürecine başlandı. 


Mimar Aykut Akın tarafından tasarlanan Kurtköy Avlu fiyatlar hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Proje,  Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığıyla konumlanıyor. 


Arsa alanı 7 bin 200 metrekare olarak belirlenen Avlu Kurtköy projesi, Wroof projesinin paralel sokağında konumlanıyor. Projede yer alan daireler Eylül 2014 tarihinde satışa sunulacak. 


Dairelerin teslimlerine Aralık 2016 tarihinde başlanması planlanan Kurtköy Avlu fiyatlar 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, 17 bin metrekare inşaat alanı üzerinde...