29 / 03 / 2024

kurtköy eminevim fiyatları

kurtköy eminevim fiyatları

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve insanların birbirine destek olmasıyla vade farkı ve faiz seçeneklerini kullanmadan ev almalarına yardımcı olan Emin Otomotiv İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir proje inşa ediyor...

Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Kurtköy projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Lens İstanbul Kurtköy proje fiyatları!

Lens İstanbul projesi İstanbul Kurtköy'de inşa ediliyor. Lens Yapı tarafından hayata geçirilen projede fiyatlar 327 bin TL'den başlıyor...

Lens İstanbul Kurtköy liste fiyatları!

Lens İstanbul Kurtköy liste fiyatları 327 bin TL'den başlıyor. Lens İstanbul projesinde aylık 2 bin TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Erguvan Premium Kurtköy ev fiyatları!

Erguvan Premium Kurtköy ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Erguvan Premium Kurtköy'de 248 daire ve 10 ticari birim yer alıyor...

Erguvan Premium Kurtköy daire fiyatları!

Toplam 284 adet daireden meydana gelen Erguvan Premium Kurtköy daire fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Erguvan İnşaat imzasına sahip.

Arwen Merlin Kurtköy'de fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor!

Arwen Merlin Kurtköy projesinde 2+1'lerin fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. Arwen Merlin Kurtköy projesi Mayıs 2018 yılında teslim ediliyor...

Vogue Kurtköy'de fiyatlar 220 bin liradan başlıyor!

Konutların büyüklükleri 63 metrekare, 64 metrekare ve 66 metrekare olarak tasarlanan Vogue Kurtköy Residence Ayse Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Kurtköy konut fiyatları 2016 son durum!

Markalı konut yoğunluğuyla da dikkat çekmeye devam eden Pendik Kurtköy'ün 2018'de hizmete açılacak olan Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Üsküdar-Sabiha Gökçen metroları ile daha da değer kazanması bekleniyor. İşte Kurtköy konut fiyatları 2016 son durum...

360 Kurtköy ev fiyatları!

Teslimlerinin Temmuz 2018'de yapılması planlanan projede 540 daire bulunuyor. 360 Kurtköy ev fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

360 Kurtköy Projesi fiyatları!

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı imzası taşıyan proje 51 bin 156 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 360 Kurtköy Projesi fiyatları 350 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Pendik 360 Kurtköy satış fiyatları!

Daire büyüklüklerinin 60 metrekareden başladığı proje toplam 51 bin 156 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor. Pendik 360 Kurtköy satış fiyatları 350 bin TL 'den başlıyor.

360 Kurtköy'de fiyatlar 350 bin liradan başlıyor!

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı. loîrtköy'ün Çamlık bölgesinde 320 milyon lita değere sahip yeni bir projeyi satışa çıkardı. 360 Kurtköy adı verilen projede, 540 daire yer alıyor.

360 Kurtköy Pendik fiyatları!

Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı imzası taşıyan 360 Kurtköy projesinde ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 360 Kurtköy Pendik fiyatları 325 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

kurtköy eminevim fiyatları Haberi

kurtköy eminevim fiyatları

Emin Otomotiv, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir proje inşa etmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve insanların birbirine destek olmasıyla vade farkı ve faiz seçeneklerini kullanmadan ev almalarına yardımcı olan Emin Otomotiv Eminevim Kurtköy projesini önümüzdeki Eylül ayında satışa çıkarıyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde 500 konutluk bir proje inşa eden Emin Otomotiv şimdi de Kurtköy'de yeni bir arsa satın aldı. Beylikdüzü'ndeki projesi ile çok benzer bir proje inşa edecek olan Emin Otomotiv projede değişik tiplerde ve değişik büyüklüklerde konutlara yer verecek.


Bir çok sosyal aktivite alanı ve sosyal olanağın bulunacağı Eminevim Kurtköy projesinde ödemeler ister peşin, ister banka kredisi, ister firma bünyesinde yer alan alternatifli ödeme seçenekleri ile yapılabilecek.


Eminevim Kurtköy iletişim;


Web: www.eminevim.com

Telefon: 444...