26 / 04 / 2024

kurtköy eminevim nerede

kurtköy eminevim nerede

Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve insanların birbirine destek olmasıyla vade farkı ve faiz seçeneklerini kullanmadan ev almalarına yardımcı olan Emin Otomotiv İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir proje inşa ediyor...

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Eminevim Kurtköy 560 projesi otel oluyor!

Eminevim Gayrimenkul Geliştirme'nin Kurtköy 560 projesi otel oluyor. Proje 18 milyon 300 bin TL'ye mal olacak.

Eminevim Kurtköy 560 otele dönüştürüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi (İBB), Kurtköy’de 6 yıl önce konut olarak yapımına başlanan 30.5 metrelik binalara oy çokluğuyla otel statüsü verdi.

Portekiz Kurtköy nerede? İşte lokasyon!

112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen Portekiz Kurtköy'de 2+1'ler 499 bin TL'den, 3+1'ler 750 bin TL'den başlıyor..

Kurtköy 5yüz60 Eminevim ödeme kampanyası!

5yüz60 Evleri projesi üç blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Eminevim İnşaat imzası taşıyan projede aylık 1.820 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Anayapı Major Kurtköy nerede?

Metronun hemen yanı başında yükselen Anayapı Major Kurtköy projesinde lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Proje Ana Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Anayapı Major Kurtköy nerede?

5Yüz60 Kurtköy projesinde faizsiz 100 ay vade!

İstanbul'un yeni yaşam merkezi Kurtköy'de Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim İnşaat’ın gelişmiş mimari teknikleri ile modern tasarımı buluşturarak hayata geçirdiği 5Yüz60 Kurtköy’de faizsiz ve 100 ay vade seçenekleri sizleri bekliyor.

Kurtköy Vogue Evleri nerede?

Vogue Kurtköy Residence 3 blok halinde yükseliyor. Ayse Yapı imzası taşıyan projede 250 tane daire ve 20 tane ticari birim yer alıyor. Peki Kurtköy Vogue Evleri nerede?

Vogue Kurtköy Konutları nerede?

Dairelerin 1+1 olarak dizayn edildiği Vogue Kurköy'de ticari birimler de bulunuyor. Proje 3 blok halinde inşa ediliyor. Peki Vogue Kurtköy Konutları nerede?

Vogue Kurtköy nerede?

Yalnızca 1+1 dairelerin bulunduğu Vogue Kurtköy'de banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. Proje 250 konut ve 20 ticari üniteden oluşuyor. Peki Vogue Kurtköy nerede?

Eminevim Kurtköy Projesi ödeme planı!

Eminevim Kurtköy Projesi ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre mesafede inşa edilen proje 5 yıldızlı otel konseptli rezidans olarak tasarlandı.

Pendik 360 Kurtköy Konutları nerede?

360 Kurtköy Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri minimum 60 metrekare olarak tasarlandı. 26 blok halinde yükselen proje 200 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Pendik 360 Kurtköy Konutları nerede?

kurtköy eminevim nerede Haberi

kurtköy eminevim nerede

Emin Otomotiv, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir proje inşa etmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden ve insanların birbirine destek olmasıyla vade farkı ve faiz seçeneklerini kullanmadan ev almalarına yardımcı olan Emin Otomotiv Eminevim Kurtköy projesini önümüzdeki Eylül ayında satışa çıkarıyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde 500 konutluk bir proje inşa eden Emin Otomotiv şimdi de Kurtköy'de yeni bir arsa satın aldı. Beylikdüzü'ndeki projesi ile çok benzer bir proje inşa edecek olan Emin Otomotiv projede değişik tiplerde ve değişik büyüklüklerde konutlara yer verecek.


Bir çok sosyal aktivite alanı ve sosyal olanağın bulunacağı Eminevim Kurtköy projesinde ödemeler ister peşin, ister banka kredisi, ister firma bünyesinde yer alan alternatifli ödeme seçenekleri ile yapılabilecek.


Eminevim Kurtköy iletişim;


Web: www.eminevim.com

Telefon: 444...