26 / 04 / 2024

kurtköy gökkuşağı villaları

kurtköy gökkuşağı villaları

Bilişim Mühendislik tarafından inşa edilen ve Gayrimenkul Ticaret Yatırımlar Limited Şirketi tarafından satışa sunulan Kurtköy'deki Gökkuşağı Eveleri için cazip bir yılbaşı kampanyası düzenledi.

Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat! 

Has Grup tarafından İstanbul Pendik'te inşa edilen Livapark Kurtköy Villaları'nda Ekim ayına özel tek fiyat kampanyası başladı. İşte Livapark Kurtköy Villaları hakkında tüm merak edilenler...

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy projesinde ön satış dönemi başladı. Ulusoy İnşaat güvencesiyle İstanbul Kurtköy'de inşa edilen projede 70 adet müstakil villa yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Öztürk tarafından açıldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı açıldı!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı bugün açılıyor!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine açılacak.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasoul Mohammad Zadeh tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından bugün hizmete açılacak.

360 Kurtköy güncel fiyat listesi!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzası ile inşa edilen 360 Kurtköy projesinde daire fiyatları peşinde 429 bin 650 liradan başlıyor...

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

kurtköy gökkuşağı villaları Haberi

kurtköy gökkuşağı villaları


Buna göre Gökkuşağı Evleri'ndeki 350 metrekarelik 5+2 villalar, 330 bin YTL ile 440 bin YTL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Kampanya 31 Aralık'a kadar sürüyor.


10 bin 160 metrekare arsa üzerinde 25 villadan oluşan Gökkuşağı Evleri'nde her villanın kendine ait 150 metrekare bahçesi bulunuyor. Sitede yüzme havuzu, voleybol ve basketbol sahası ile çocuk oyun alanı gibi tesislere yer veriliyor. Evler tapularıyla birlikte hemen teslim ediliyor.