19 / 04 / 2024

kurtköyde ihaleyle arsa satışı

kurtköyde ihaleyle arsa satışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Pendik Kurtköy Mahallesi'nde bulunan 276 metrekare arsayı satışa çıkardı.

O ilde Belediyeler arsa satışlarını hızlandırdı! En ucuzu 125 bin Türk Lirası!

Elazığ'da, Belediyeler arsa satışlarına hız verdi. Aralık ayı içinde 13 arsasını ihaleyle satışa sunan Elazığ Belediyesi'nden sonra Yurtbaşı Belediyesi de arsa satışı yapacağını açıkladı. İşte o arsaların fiyatları...

O belediye KDV’den muaf 5 arsa satacak! Arsa almak isteyenlere müjde!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, KDV’den muaf 5 adet arsa satacağını açıkladı. Satış fiyatları tek tek belirlenen arsalar, 22 Kasım’da ihaleyle satılacak.

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Belediye o ilimizde 62 adet arsa satışı yapıyor! 18 Nisan 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Bir belediye daha arsa satışı yaptığını duyurdu. 62 adet arsa satış ihalesi 18 Nisan 2023’teki ihaleyle verilecek. İşte detaylar…

İstanbul'da KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Kurtköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 2 bin 325 metrekare alana sahip.

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı tarafından 3 adet arsa satılacak.

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

İznik Belediye Başkanlığı tarafından, Bursa ili, İznik ilçesi, Elbeyli mahallesinde yer alan 3 arsa satılacak. İşte ilan detayları...

EPP'den Pendik Kurtköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., İstanbul Pendik Kurtköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesini 18 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek...

Pendik'teki dev arsa 125 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi, 3962 ada 12 parselde yer alan arsa 125 milyon TL'ye satışa sunuldu. 

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Yerli otomobilin üretileceği fabrika yakınındaki köyde arsa fiyatları zirve yaptı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın hayata geçirileceği Bursa'nın Gemlik ilçesindeki alana komşu Gençali Mahallesi’nde ev ve arsa fiyatlarının 10 katına kadar çıktığı bildirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 14 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için cazip arsaları satışa çıkarmaya devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda 23 Ocak Çarşamba günü yapılacak olan ihaleyle Şeker Mahallesi'ndeki 14 adet arsa satışa sunucak.

Kurtköy'de 4.9 milyon TL'ye satılık ticari arsa!

Pendik Belediyesi, Kurtköy'deki ticaret alanı imalı ve işgalli arsayı ihale ile satıyor. İhale 6 Aralık'ta gerçekleşecek...

kurtköyde ihaleyle arsa satışı Haberi

kurtköyde ihaleyle arsa satışı

Muhammen bedeli 110 bin 440 YTL olarak belirlenen arsanın geçici teminat bedeli ise 3 bin 313 YTL.

İhale 25 Mart 2008 saat 12.00'de  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda açık teklif usulü yapılacak.

Tel: 0 212 514 15 07   ...