19 / 04 / 2024

Kuşadası Kaymakamlığı

Kuşadası Kaymakamlığı

Kuşadası’nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası'na GEKA'dan 1 milyonluk destek geldi!

Kuşadası Kaymakamlığı, AB ve Proje Birimi öncülüğünde hazırlanan iki projeye Güney Ege Kalkınma Ajansı'ndan ( GEKA ) 1 milyon liralık destek geldi.

Kuşadası Belediye Meclisi tadilat değişikliğini kabul etmedi!

Kuşadası Belediye Meclisi, Kasım Yaman Parkı kenarındaki resmi dairelerin yerine yapılması istenen yeni kaymakamlık binasıyla ilgili imar planı tadilat değişikliği oy birliği yaparak talebi kabul etmedi.

Kuşadası'nda Kesedağı ve Tarihi Bisiklet Yolu projelerine hız verilecek!

Kuşadası'nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası bisiklet yolu projesine hız verildi!

Kuşadası’nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası'na GEKA'dan 1 milyonluk destek geldi!

Kuşadası Kaymakamlığı, AB ve Proje Birimi öncülüğünde hazırlanan iki projeye Güney Ege Kalkınma Ajansı'ndan ( GEKA ) 1 milyon liralık destek geldi.

KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Marina'da yapılacak!

Setur Marina ile KAYK ve EAYK işbirliğinde düzenlenecek olan “KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Kuşadası Marina Kupası” 31 Ağustos 2014 tarihinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Çoğunluğu Amerikalı turistlerden oluşan ziyaretçilerin bir kısmı, düzenlenen tur programlarıyla Efes antik kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Tur programına katılmayan turistler ise Kuşadası'nda alışverişe çıktı...

Kuşadası 2014 sonuna kadar 620 bin turist bekliyor!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı.

Kuşadası Limanı'na kruvaziyer gemileriyle 12 bin 750 turist geldi!

Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı. Gemilerle toplam 12 bin 750 turist ilçeye giriş yaptı.

Kuşadası'na 1 günde 12 bin 750 turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı

Kuşadası 620 bin turist bekliyor!

Kuşadası Limanı 'na yanaşan kruvaziyer gemileriyle bir günde personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı. Yıl sonuna kadar bölgeye 620 bin turist gelmesi bekleniyor

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Kuşadası Kaymakamlığı Haberi

Kuşadası Kaymakamlığı

Kuşadası Kaymakamlığının önderliğinde, GEKA’nin desteğiyle gündeme getirdiği iki proje için kapanış toplantısı Pine Bay otelde yapıldı. Toplantıda her iki fikir projesini çizen mimarlar sunumlarını yaptı. Projelerle ilgili bilgiler verdi. Yapılan sunumlar sonrası söz alan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, projeyi duyduğu ilk günden bu yana heyecan içinde olduğunu, hayata geçirilmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını ve gerekli desteği vereceklerini söyledi. Kayalı, “Bu projeyi ilk duyduğumdan beri heyecan içindeyim. Her türlü desteği vermeye, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız, Kuşadası Belediyesi adına üzerimize düşeni yapmaya söz veriyorum. Hatta ve hatta bu toplantı öncesi, projeyle ilgili, bölgenin imar planı konusunda bazı adımlar attık. Bu projenin burada kalmaması, hayata geçmesi gerekiyor. Projenin tamamının bir anda gerçekleşmesi de çok önemli değil, ama yeter ki bir...