23 / 04 / 2024

Kuşadası projeleri

Kuşadası projeleri

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, görevde bulunduğu iki yılı aşkın içerisinde yaşama geçirdiği projeleri Kuşadalılarla paylaştı.

Kuşadası'na 33 milyon TL'lik atıksu arıtma tesisi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki en önemli sorunun çözümü için talimat verdi: Atıksu arıtma tesisi Haziran'da tamamlanacak. Başkan Çerçioğlu onlarca yıldır birikmiş sorunların çözüme kavuştuğunu söyledi.

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi!

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi'nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı. Kuşadası nihayet arıtma tesisine kavuşuyor.

Kuşadası'na arıtma tesisi inşa edilecek!

30 yıldır ihmal edilen ve Kuşadası’nın geçen dönem belediye başkanı M. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi’nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı.

Kuşadası'na arıtma müjdesi!

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi. M. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve de inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi' nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı.

Özlem Çerçioğlu'ndan Kuşadası imar planı toplantısı!

Özlem Çerçioğlu tarafından Kuşadası imar planı toplantısı yapıldı. Kuşadası Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı'yı Makamında Ziyaret Ederek yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı yaptı.

Kuşadası'nda toprak kaydı 3 site boşaltıldı!

Kuşadası'nda toprak kaydı 3 site boşaltıldı. Kadınlar Denizi Mahallesindeki Mücella Engin, Dergah ve Özgür sitelerinin olduğu bölgede aşırı yağış ve bir inşaatın temel kazısı nedeniyle toprak kayması meydana geldi.

Özer Kayalı Kuşadası yatırımları hakkında bilgi verdi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı katıldıkları yemekli toplantıda, Kuşadası 'nda yapılacak yatırımlar ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kuşadası'na 16 bin 982 turist geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanına, aralarında "Disney Magic" ve "Nieuw Amsterdam"ın da bulunduğu 5 kruvaziyer ile 16 bin 982 turist ve 6 bin 270 mürettebat geldi.

Kuşadası'nda turizm acenteleri için eylem yapıldı!

Kuşadası'nda turizm acenteleri için eylem yapıldı. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir gurup esnaf, turistlerin tur acenteleri tarafından alışveriş için yalnızca anlaşmalı bazı işyerlerine yönlendirildikleri gerekçesiyle eylem yaptı

Kuşadası'na altı gemi ile 12 bin 357 turist geldi!

Kuşadası'nda kruvaziyer turizmi canlandı. Kuşadası Limanı'na sabah saatlerinde "Sea Cloud", "Celebrity Sıhouette", "Cristal Serenıty", "Louis Olympia", "Naorwagıan Spırıt" ve de "Artemis" isimli gemiler yanaşarak yolcu indirdi.

Kuşadası için proje talebi!

AYDIN' ın Kuşadası ilçesinde CHP'li Belediye Başkan aday adayı Özer Kayalı, sivil toplum öıgutu temsilcilerine çağrı yaparak, önümüzdeki beş yılda uygulanacak projelerle ilgili öneri istedi...

Kuşadası turizmine kentsel dönüşüm çözümü!

Yeni Kıroba Gazetesi köşe yazarı olan Menderes Akdağ bugünkü yazısında Kuşadası'ndaki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. İşte o haber...

Kuşadası restorasyon projeleri sergileniyor!

Kuşadası Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından ortaklaşa yürütülen “Kuşadası Tarihi Evleri ve Mahalleri Koruma, Yaşatma ve Turizme Kazandırma” çalışmasıyla hazırlanan restorasyon projelerinin sergisi açıldı.

Kuşadası Suhan 360 Hotel açıldı!

Kuşadası turizminde M. Esat Altungün’ün belediye başkanlığı dönemindeki 5 yıllık turizm yatırımları planlaması ve nitelikli yatak sayısını arttırma projeleri meyvelerini vermeye devam ediyor.

Kuşadası'nda Kesedağı ve Tarihi Bisiklet Yolu projelerine hız verilecek!

Kuşadası'nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası bisiklet yolu projesine hız verildi!

Kuşadası’nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Muammer Aksoy Kuşadası yatırımları hakkında bilgi verdi!

Pine Bay Otel'de, 'Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri' hakkında bilgi verildi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, ilçeye kazanımlar sağlayacak projelerin uygulanabilirlik analizlerinin yapıldığını kaydetti.

Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı!

Özlem çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı. Katılımcılarla Kuşadası'nın tanıtımı ve turizmi görüşen Çerçioğlu. Kuşadası'nda kurulacak bir örgütlenmede Büyükşehir Belediyesi olarak çatı rolü üstleneceklerini ve tanıtıma destek olacağını söyledi.

Kuşadası'na 1 günde 12 bin 750 turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı

Kuşadası 620 bin turist bekliyor!

Kuşadası Limanı 'na yanaşan kruvaziyer gemileriyle bir günde personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı. Yıl sonuna kadar bölgeye 620 bin turist gelmesi bekleniyor

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Kuşadası projeleri Haberi

Kuşadası projeleri

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, görevde bulunduğu iki yılı aşkın içerisinde yaşama geçirdiği projeleri Kuşadalılarla paylaştı. Kuşadası’na hizmet etmek için değişim ve gelişim hedefiyle yola çıktığını ifade eden Kayalı “Sizlerin desteği ile bu göreve geldik, verdiğiniz güçle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, görevde bulunduğu iki yıl içerisinde yaptığı hizmetleri ve yaşama geçirdiği projeleri vatandaşların katıldığı bir toplantıyla değerlendirdi. Pera Organizasyon ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Kuşadası Belediye Meclis üyeleri ile belediye bürokratları da katıldı. Kuşadası’nda faaliyet gösteren sivil toplum ve meslek örgütleri ile siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın da katıldığı toplantı Başkan Kayalı’nın iki yılda sunduğu hizmetleri anlatan...