18 / 04 / 2024

kuşadası roma hamamı restore

kuşadası roma hamamı restore

Aydın Kuşadası'nda M.Ö. Vinci yüzyıla ait olduğu belirlenen tarihi Roma hamamının restore edilip turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı. Antik yapıda temizlik çalışmalarına başlandı..

Kuşadası'ndaki Roma hamamı restore edilecek!

Aydın Kuşadası'nda M.Ö. Vinci yüzyıla ait olduğu belirlenen tarihi Roma hamamının restore edilip turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı. Antik yapıda temizlik çalışmalarına başlandı..

Kuşadası 2014 sonuna kadar 620 bin turist bekliyor!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı.

Kuşadası Limanı'na kruvaziyer gemileriyle 12 bin 750 turist geldi!

Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı. Gemilerle toplam 12 bin 750 turist ilçeye giriş yaptı.

Kuşadası'na 1 günde 12 bin 750 turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı

Kuşadası 620 bin turist bekliyor!

Kuşadası Limanı 'na yanaşan kruvaziyer gemileriyle bir günde personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı. Yıl sonuna kadar bölgeye 620 bin turist gelmesi bekleniyor

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Eşin Park projesi Kuşadası'nda hayata geçiriliyor!

Eşin Grup, Kuşadası'ndaki konumunu güçlendiriyor. Kuşadası'nın Davutlar Beldesi'nde yapımı devam eden Eşin Life projesinin yüzde 90'ının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor...

Kuşadası'na gelen İranlı turist sayısı 2,5 kat arttı!

Kuşadası Turizm Tanıtma Vakfı Başkanı İlbahar: "Bayram’da Kuşadası'na önemli ölçüde İranlı turist akını olacak. İranlı turistlerin geçtiğimiz yıla oranla 2,5 kat artan rezervasyonlarının yüzde 80'i beş yıldızlı oteller" dedi

Kuştur Kuşadası Turizm sorumluluk beyanını yayınladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. 26 Temmuz itibarı ile sorumluluk beyanını yayınladı.

Halis Toprak'ın Kuşadası'ndaki malikanesi tatil köyü oluyor!

Halis Toprak 'ın Kuşadası'ndaki malikânesi tatil köyü olacak. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF) Toprakbank'ın borçlarına karşılık 2009 yılında el koyduğu malikâne için şubat ayında ihale açmıştı...

kuşadası roma hamamı restore Haberi

kuşadası roma hamamı restore

Kuşadası'nda M.Ö. Vinci yüzyıla ait olduğu belirlenen tarihi Roma hamamının restore edilip turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı. Aydın Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Yavansu mahallesindeki Roma hamamının tarihi değerinin yanı sıra, sağlık turizmi açısından da önem taşıdığını kaydetti. Yapının Roma döneminde şifalı kaplıca suyu ve çamuruyla tedavi merkezi olarak kullanıldığını belirten Aktakka, antik yapıda Arkeoloji Müzesi yetkililerinin gözetiminde temizlik çalışmaları yapıldığını söyledi. 


Habertürk Gazetesi Egeli...