27 / 04 / 2024

Kuşadası turizmi

Kuşadası turizmi

Aydın 'ın Kuşadası İlçesi Boyalık Mevkii 'nde 5 yıldızlı Amara Sealight Elite Otel görkemli bir törenle hizmete girdi.

Kuşadası turizm sezonunda artış yaşayacak!

Turizm sezonunun başlamasına az bir süre kala, Kuşadası bu yıl turizmde altın sezonunu yaşamak istiyor. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Türkiye İstatistik Kurumu'ndan alınan geçici verilere göre veriler şöyle;

Kuşadası'nda bisiklet ile ulaşım fikir projesi hayata geçecek!

Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri hakkında konuşan Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Kaymakam Muammer Aksoy ilçenin kaderinin değişeceğini dile getirdi...

İşte Kuşadası turizmini canlandıracak o proje!

Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri hakkında konuşan Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Kaymakam Muammer Aksoy ilçenin kaderinin değişeceğini dile getirdi...

Kuşadası'na GEKA'dan 1 milyonluk destek geldi!

Kuşadası Kaymakamlığı, AB ve Proje Birimi öncülüğünde hazırlanan iki projeye Güney Ege Kalkınma Ajansı'ndan ( GEKA ) 1 milyon liralık destek geldi.

Kuşadası'nda turizm sektörünün sorunları konuşuldu!

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, turizm sektörünün istihdam sorunlarını tartışmak üzere KODER üyeleri ile 17 Şubat'ta Sealight Resort Hotel'de bir araya geldi.

Tacettin Özden: Hollanda pazarının Kuşadası'na ilgisi iyi!

Hollanda'nın Utrecht şehrinde gerçekleştirilen uluslar arası turizm fuarının ardından Kuşadası Otelciler Derneği ( KODER ) Başkanı ve Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden değerlendinnelerde bulundu.

Kuşadası'nda toprak kaydı 3 site boşaltıldı!

Kuşadası'nda toprak kaydı 3 site boşaltıldı. Kadınlar Denizi Mahallesindeki Mücella Engin, Dergah ve Özgür sitelerinin olduğu bölgede aşırı yağış ve bir inşaatın temel kazısı nedeniyle toprak kayması meydana geldi.

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Kuşadası'na 16 bin 982 turist geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanına, aralarında "Disney Magic" ve "Nieuw Amsterdam"ın da bulunduğu 5 kruvaziyer ile 16 bin 982 turist ve 6 bin 270 mürettebat geldi.

Kuşadası'na altı gemi ile 12 bin 357 turist geldi!

Kuşadası'nda kruvaziyer turizmi canlandı. Kuşadası Limanı'na sabah saatlerinde "Sea Cloud", "Celebrity Sıhouette", "Cristal Serenıty", "Louis Olympia", "Naorwagıan Spırıt" ve de "Artemis" isimli gemiler yanaşarak yolcu indirdi.

Kuşadası Belediyesi'nden karavancılara 34 bin metrekare arsa!

Kuşadası Belediyesi karavan turizmi için yatırım yaptı. Belediye, Kuştur’da karavancılar için 34 bin metrekarelik arsa kiraladı... 

Yeni projeler Kuşadası’nı ayağa kaldıracak!

Türkiye'ye turizmi Kuşadası'nın öğrettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası'nı yeniden dünyanın gündemine taşıyacak projeler üretiyoruz'' dedi. Kayalıi, Kuşadası'nın betonlaşma söylemlerine cevap verdi.

Kuşadası'nda turizm çeşitlendirilecek!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, temel hedeflerinin turizmi 12 aya yaymak olduğunu belirterek "Plajları, iklimi ve sahip olduğu birbirinden kaliteli turistik tesisleri ile marka olan Kuşadası'nda, turizmi çeşitlendirmek için çalışıyoruz" dedi.

Kuşadası turizmi 2015'te canlanacak!

Kuşadası'na Hilton 'u getiren Göçtür Şirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, bölgenin turizm potansiyeliyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, 2015 turizm sezonunda beklentilerini açıkladı.

Kuşadası turizmi yükseliyor!

Göçtür Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, son 5 yıldaki çalışmalarla Kuşadası turizminin tekrar yükseliş trendine girdiğini açıkladı...

Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı!

Özlem çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı. Katılımcılarla Kuşadası'nın tanıtımı ve turizmi görüşen Çerçioğlu. Kuşadası'nda kurulacak bir örgütlenmede Büyükşehir Belediyesi olarak çatı rolü üstleneceklerini ve tanıtıma destek olacağını söyledi.

Kuşadası Limanı'na kruvaziyer gemileriyle 12 bin 750 turist geldi!

Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı. Gemilerle toplam 12 bin 750 turist ilçeye giriş yaptı.

Kuşadası'na 1 günde 12 bin 750 turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı

Kuşadası 620 bin turist bekliyor!

Kuşadası Limanı 'na yanaşan kruvaziyer gemileriyle bir günde personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı. Yıl sonuna kadar bölgeye 620 bin turist gelmesi bekleniyor

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Kuşadası turizmi Haberi

Kuşadası turizmi

Kuşadası'nda 10 yıl önce Sealight Otel ile turizme giren Hüsnü Uçar'ın ikinci oteli Amara Sealight Elite Oteli'nin açılışına Kültür ve Turizm eski bakanlarından Atilla Koç, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, CHP'li Belediye Başkanı Özer Kayalı ile yerli ve yabancı turizmciler katıldı. Amara Sealight Elite Genel Müdürü Turhan Kesim, standartları yükselterek misafir çeşitliliğini arttırmak istediklerini söyledi. Belediye Başkanı Özer Kayalı, "Son yıllarda yapılan ileri düzeydeki tesislerle Kuşadası yine liderliğe, öncü rolüne geri dönüyor" diye...