25 / 04 / 2024

Kuşadası Turizminin Yeniden Pazarlaması Stratejisi

Kuşadası Turizminin Yeniden Pazarlaması Stratejisi

Kuşadası Ticaret Odası tarafından hazırlanan ve yürütülen, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından finanse edilen “Kuşadası Turizminin Yeniden Pazarlama Stratejisi” konulu proje kapsamındaki çalıştay gerçekleşti..

Kuşadası'ndaki parklar yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet ve Türkmen mahallelerinde bulunan iki parkın çevre düzenlemeleri yeniden yapılmaya başlandı.

Yeni projeler Kuşadası’nı ayağa kaldıracak!

Türkiye'ye turizmi Kuşadası'nın öğrettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası'nı yeniden dünyanın gündemine taşıyacak projeler üretiyoruz'' dedi. Kayalıi, Kuşadası'nın betonlaşma söylemlerine cevap verdi.

Kuşadası'nda imara açılması istenen yeşil alana red kararı!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 6 ay önceki toplantısında da reddedilen ve yeniden gündeme getirilen Kuşadası ilçesindeki yeşil alanın konut alanına dönüştürülmesi talebi oybirliğiyle reddedildi.

Kuşadası Limanı imar planına mimarlardan sert tepki!

Kuşadası’nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı yeni liman planının ardından tartışmalar yeniden alevlendi. Acar, yeni plan tadilatının göstermelik olduğunu ve bu göstermelik plan ili yası dışı limanın yasallaştırılmak istendiğini söyledi.

Kuşadası Suhan Seaport Hotel yeniden hizmette!

Suhan grubunun yeni tesisi Suhan Seaport Hotel, yeni düzenlemenin ardından hizmete girdi. Suhan grubu, Kuşadası’nın en iyi manzarasına sahip otelini yeni ismiyle tekrar hizmete sokarken, otelin genel müdürlüğüne de Berkant Özadalı getirildi.

Gözde Grubu Kuşadası'nda 100 yataklı hastane yapacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah: "Aydın bölgesinde yeni bir hastane projemiz var. Yine Kuşadası'nda mevcut bir hastaneyi alıp yeniden dizayn ederek 100 yatağın üzerinde bir hastane açacağız." dedi.

Kuşadası Ramada oteli hizmete girdi!

Kuşadası’nda 2009 yılında M. Esat Altungün’ün başkan seçilmesiyle başlayan turizmde yeniden yapılanma meyvelerini yavaş yavaş veriyor. Bayraklıdede Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Kuşadası Ramada oteli hizmete girdi.

Kuşadası Karaaslan Otel yeniden hizmette!

Kuşadası ve Ege turizmine yeni bir soluk getirecek olan Karaaslan Otel yeni düzenlemenin ardından hizmete girdi. Veysel Karaaslan, Kuşadası’nın en iyi manzarasına sahip otelini yeni ismiyle tekrar hizmete soktuklarını söyledi.

Kuşadası Turizminin Yeniden Pazarlaması Stratejisi İçin Çalıştay gerçekleşti!

Kuşadası Ticaret Odası tarafından hazırlanan ve yürütülen, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından finanse edilen “Kuşadası Turizminin Yeniden Pazarlama Stratejisi” konulu proje kapsamındaki çalıştay gerçekleşti..

Kuşadası turizmi yükseliyor!

Göçtür Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, son 5 yıldaki çalışmalarla Kuşadası turizminin tekrar yükseliş trendine girdiğini açıkladı...

Kuşadası'na bir günde 6 gemiyle 15 bin turist geldi!

Kruvaziyer turizminin önemli merkezlerinden Kuşadası'na aynı gün içinde 6 gemiyle 15 bin turisti geldi. Efes ve Meryemana Evi turları ilgi görürken, binlerce turist hareketlilik getirdi.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Kuşadası Turizminin Yeniden Pazarlaması Stratejisi Haberi

Kuşadası Turizminin Yeniden Pazarlaması Stratejisi

Kuşadası Ticaret Odası tarafından hazırlanan ve yürütülen, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından finanse edilen “Kuşadası Turizminin Yeniden Pazarlama Stratejisi” konulu proje kapsamındaki çalıştay, Kuşadası Ticaret Odası Konferans salonunda yapıldı.


Denizli Abigem Direktörü Sıdıka Arıkan’ın projenin amacı ve yapılan faaliyetleri anlatmasıyla başlayan, proje koordinatörü Nezahat Türköz tarafından yönetilen çalıştaya, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi, Aydın İl Turizm Müdürlüğü temsilcileri, Liman Başkanı, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyesi Macit Demiroğlu, Suat Özdemir ve Meclis Üyeleri, Komite Üyeleri, Kuşadası Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Aydın ili Oda ve Borsa Temsilcileri, Esnaf Odası, Şoförler Odası, Kent Konseyi, Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Egeports Liman İşletmesi, Anadolu Otelcilik...