23 / 04 / 2024

Kuşak Yol Projesi

Kuşak Yol Projesi

Türkiye’nin Nursultan Büyükelçisi Nevzat Uyanık, 'Kazakistan’ın altyapısı yenilenirken, Türk girişimciler işçilik, mühendislik ve mimarlık alanlarında etkin çalışmalar yürütüyor.' açıklamasını yaptı.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede?

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat!

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Cahit Turhan: Mega projelerle Türkiye'nin önemini artırıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Bir Kuşak Bir Yol Projesi" ile gelecek dönemde Türkiye'nin de içinde bulunduğu coğrafyanın öneminin daha da artacağını belirtti. Turhan,  "Mega projelerle Türkiye'nin önemini artırıyoruz'' dedi.

Kuşak Ve Yol Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kuşak Ve Yol Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Erol tarafından kuruldu. 

Küçükçekmece Yalı Caddesi Kavşak Ön Projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece Fatih Mahallesi, Yalı Caddesi - 27 Mayıs Cadde Arası Yol, Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 14 Eylül 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Malatya Güney Kuşak Yolunun Kernek-Beydağı hattında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güney Kuşak Yolu projesinin Kernek-Beydağı hattını tamamlayarak hizmete açtı. 

Bostancı-Kayışdağı yol projesi 4. kez ihaleye açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bostancı-Kayışdağı arasına yapmayı planladığı yol ve kavşak için 4’üncü kez ihale açtı. Yeni ihale 21 Haziran’da yapılacak...

Kuşak Yol Projesi Haberi

Kuşak Yol Projesi

Türkiye’nin Nursultan Büyükelçisi Nevzat Uyanık, 'Yatırımlarda ilk 10 ülke arasındayız. Orta Asya Bölgesi’nde Kazakistan bizim müteahhitlik sektöründe en güçlü olduğumuz ikinci ülke. Projelerin toplamı 24 milyar doları geçmiş durumda' diye konuştu.

Milliyet'ten Ecem Toplar Nursultan'a konuşan Nevzat Uyanık şu açıklamaları yaptı:

Ülkenin altyapısı yenilenirken, Türk girişimciler işçilik, mühendislik ve mimarlık alanlarında etkin çalışmalar yürütüyor.

Kazakistan’ın ekonomik ilişkilerinde önde gelen ülkelerden biriyiz. Kazakistan, hidrokarbon zengini ve son 20 yıl içerisinde 300 milyar dolara yakın yabancı sermaye çekmiş bir ülke. Kümülatif olarak Türkiye’nin doğrudan buraya yatırımları 3.2 milyar dolar civarında. Yatırımlarda ilk 10 ülke arasındayız.

Türk mütehatlik sektörü, dünyada ikinci sırada. Orta Asya Bölgesi’nde Kazakistan bizim müteahhatlik sektöründe en güçlü olduğumuz ikinci ülke. 487 büyük çaplı projeye imza attık. Projelerin toplamı 24 milyar doları...