27 / 04 / 2024

Kütahya adalet sarayı

Kütahya adalet sarayı

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kent merkezine yeni adalet sarayı yapılacağı konusunda açıklamalarda bulundu. 

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Metris Cezaevi’nin yerine Adalet Sarayı geliyor!

Esenler’de yer alan Metris Cezaevi’nin bulunduğu araziye ‘Adalet Sarayı’ yapılacak. Kentsel dönüşüm kapsamında Esenler Belediyesi’ne devredilen kışla arazisi yanındaki 50 bin metrekarelik alana ilişkin planlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya alındı. 

Kütahya'ya yeni adalet sarayı inşa edilecek!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kent merkezine yeni adalet sarayı yapılacağı konusunda açıklamalarda bulundu. 

Konya Akşehir Adalet Sarayı'nın ihalesi yapıldı!

Konya Akşehir'de inşa edilecek Adalet Sarayı'nın ihalesi gerçekleşti. İhaleyi Sütiçen Mimarlık firması kazandı. Projenin yapım ihalesinin 1 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Gölcük Adalet Sarayı açıldı!

Gölcük´te yıkılan eski cezaevi yerine inşa edilen Gölcük Adalet Sarayı´nın resmi açılışı yapıldı. Siyasi protokolün yoğun katılım sağladığı açılışa Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

Bekir Bozdağ'dan İzmit'e yeni Adalet Sarayı sözü!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dün yeni yapılan Gölcük ve Gebze Adliye Binaları'nın açılış törenleri için ilimizdeydi. Bozdağ, İzmit için de yeni Adalet Sarayı sözü verdi.

Malatya'da adalet sarayı ve cezaevleri inşa edilecek!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’ya yeni bir adalet sarayı, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerine yeni cezaevleri yapılacağını açıkladı.

Gölcük Adalet Sarayı tamamlandı!

Gölcük'te geçtiğimiz yılın Mart ayında temeli atılan Adalet Sarayı'nın yapımı hemen hemen tamamlandı. Adalet sarayı, geçtiğimiz gün Gölcük Protokolü'nü ağırladı

Çorum Osmancık Adalet Sarayı binası himete açıldı!

Çorum’un Osmancık ilçesinde 1 yıl önce Adalet Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanarak inşaatına başlanan Osmancık Adalet Sarayı Projesi bitim aşamasına geldi.

Kütahya Saray Camii'nin bakım çalışmaları tamamlandı!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın, Saray Camii’nin bakım ve onarımının tamamlandığını, caminin önümüzdeki hafta içerisinde tekrar ibadete açılacağını bildirdi.

Gölcük Adalet Sarayı'nda çalışmalar devam ediyor!

Gölcük, adalet sarayına Nisan 2016 tarihinde kavuşacak. Gölcük Sanayi Çarşısı’nın yanında yapımı devam eden adalet sarayında dış cephe çalışmaları yakın bir zamanda tamamlanacak.

Gölcük Adalet Sarayı Nisan'da hizmete açılacak!

Gölcük’ün önemli ihtiyaçlarından biri olan Adalet Sarayı’nın yapımı büyük hızla devam ediyor. Adalet Sarayı’nın dış ve iç cephe sıvama işlemleri de bitirilmiş durumda. Mantolama işlemi tamamlanan binada dış cephe çalışmalarının da sonuna geliniyor.

Gölcük Adalet Sarayı tamamlanıyor!

Gölcük Adalet Sarayı'nın dış ve iç cephe sıvama işlemleri bitirilmiş durumda. Ekipler binanın mantolama işlemini bitirilmiş, dış cephe dekorasyon çalışmaları da bitmesi noktasında gelmiş durumda.

Kütahya adalet sarayı Haberi

Kütahya adalet sarayı

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kütahya kent merkezinde, yeni adalet sarayı ve Domaniç ilçesine de açık cezaevi yapılması için Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile görüştüklerini aktaran Milletvekili Kavuncu sözlerine şu şekilde devam etti;

"Kütahya merkezimizde ihtiyaç duyulan yeni adalet sarayı için proje çalışmaları tamamlandı. 2018 yılının ilkbaharında Resmi Gazete'de yayınlanacak olan yatırım programından sonra hızla uygulama ihalesi yapılacak. Böylelikle Kütahya için önemli iki yatırımı daha hayata geçirmiş olacağız. Geçtiğimiz yıllarda planlanan ama yatırım programına alınamayan Domaniç cezaevimizin proje çalışmalarına önümüzdeki haftadan itibaren çalışmaların başlatılması için Sayın Bakanımız ilgili bürokratlara talimatı verdi. Domaniç ilçesi Hisar Mahallesinde 70 dönüm arazi Adalet Bakanlığı adına tahsis edilmiştir. Proje çalışmasının tamamlanmasına müteakip inşaat yatırımına teklifi yapılacak. Yapılacak olan cezaevinde kalan hükümlü ve tutukluların da...