26 / 04 / 2024

kütahya gediz toki evleri

kütahya gediz toki evleri

TOKİ ve Gediz Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen 357 konutluk 4. Etap projesi için kura çekim tarihi belli oldu. 

TOKİ Kütahya Gediz’de 357 konut inşa edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kütahya’nın Gediz ilçesinde inşa edeceği 357 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

Kütahya'da 12 adet imarlı arsa satılacak!

Gediz Belediye Başkanlığı, Kütahya Gediz'de yer alan 12 arsayı satışa çıkardı. Arsalar sanayi ve sanayi sitesi imarlı olarak belirtildi.

Kütahya Gediz TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ Kütahya Gediz 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Gediz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Gediz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Gediz sosyal konut projesi...

Kütahya Emet TOKİ'de 3+1 evler 3 bin 187 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Emet projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Emet projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Emet TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Emet 2022 ucuz konut projesi...

Kütahya Domaniç TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Domaniç projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Domaniç projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Domaniç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Domaniç 2022 ucuz konut projesi...

Kütahya Aslanapa TOKİ’de 850 bin TL'ye 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Aslanapa projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Aslanapa projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Aslanapa TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Aslanapa 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Kütahya Gediz için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Gediz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya Ömerbey TOKİ'de inşaat başlıyor!

Kütahya Tavşanlı Ömerbey Mahallesi’ne yapılması planlanan 981 konut için inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Kütahya Simav TOKİ 2019 başvuru tarihleri!

Kütahya Simav TOKİ 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 38 adet konuta yer veriliyor.

Kütahya Pazarlar TOKİ 2019 başvuruları 29 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Pazarlar 2019 projesi kapsamındaki daireler için başvurular 29 Temmuz tarihi itibariyle başlıyor.

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

kütahya gediz toki evleri Haberi

kütahya gediz toki evleri

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen 4. Etap 3+1 ve 2+1 konutların ”Konut Hak Sahipliği Belirleme” kura çekimleri 8 Ekim 2017 Çarşamba günü Saat 17.00 de Gediz Kültür Merkezinde yapılacak. 

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, kura çekimi yapılacak olan konutlar için açıklamalarda bulundu. Saraoğlu, ''Belediyemiz ve TOKİ işbirliği ile ilçemiz Salur ve Ergenekon Mahallelerinde yapımı tamamlanan 357 konuttan oluşan 4. etap konutlar için, hak sahiplerinin konut belirleme kurası 18 Ekim 2017 Çarşamba günü Saat 17.00 de Gediz Kültür Merkezinde noter huzurunda yapılacaktır '' diye konuştu. 

Ali Saraoğlu, yapılacak olan yatırımlar ile Gediz ilçesinin marka şehir olma yolunda ilerlediğinide sözlerine ekledi. 

Milliyetin haberine göre; Saraoğlu ''delirtilen günde müracaatta bulunan hak sahiplerinin kura çekimine katılmaları önemlidir. Ev sahibi olan...