17 / 04 / 2024

kütahya gediz yurt 2015

kütahya gediz yurt 2015

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, bir süreden beri yarım bırakılan 500 öğrenci kapasiteli yurt inşaatı yeniden başladı. 2012 yılında başlatılan inşaat çalışmaları çeşitli sebeplerden dolayı yüklenici firma tarafından yarım bırakılmıştı.

Kütahya Gediz Belediyesi 5 adet taşınmazı satıyor!

Gediz Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 5 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Taşınmazların satış ihalesi 13 Aralık 2023 Çarşamba Günü 14:00 ile 15:00 saatleri arasında yapılacak.

Kütahya'da 12 adet imarlı arsa satılacak!

Gediz Belediye Başkanlığı, Kütahya Gediz'de yer alan 12 arsayı satışa çıkardı. Arsalar sanayi ve sanayi sitesi imarlı olarak belirtildi.

Kütahya Gediz TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ Kütahya Gediz 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Gediz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Gediz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Gediz sosyal konut projesi...

Kütahya'da 10 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kütahya İli Gediz Belediye Başkanlığı, Kütahya Özyurt Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Kütahya Gediz için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Gediz ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kütahya Gediz kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Gediz'de hayata geçirdiği 357 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap kuraları çekildi!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 4.Etap TOKİ Konutları projesi kapsamında kuralar çekildi.

Kütahya Gediz 4.Etap TOKİ'de son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve ve Gediz Belediyesi tarafından Kütahya Gediz'e inşa edilen 357 konutun altyapı ve çevre düzenleme işi yapımı sürüyor.

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ihalesi Mart'ta!

Kütahya'da 510 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek Termal Tatil Köyü projesi Gediz Belediye Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı. Projenin Mart ayında ihaleye açılacağı belirtildi.

kütahya gediz yurt 2015 Haberi

kütahya gediz yurt 2015

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu’nun giderek artan öğrenci sayısına paralel olarak gelişen barınma ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla yerleşke içerisine 2012 yılında 500 öğrenci kapasiteli yurt inşaatı başlatıldı.


250 kız 250 erkek olmak üzere 500 öğrencinin barınacağı 2 yurt binası ile 1 sosyal tesis binasının 2012 yılında başlatılan inşaat çalışmaları çeşitli sebeplerden dolayı yüklenici firma tarafından yarım bırakılmıştı.

Yarım inşaatın tamamlanması amacıyla açılan ihale neticesinde Addem Ltd. Şti firması yüklenici firma olarak belirlenmiş ve firma ile sözleşme imzalanarak Temmuz 2015 tarihinde yer teslimi yapıldı.

Yüzde 40 oranında yapılan 2 yurt binası ve 1 sosyal bina olarak 500 öğrenci kapasiteli yurt yapımı şu an yeni yüklenici firma tarafından sürdürülüyor.

Firma yetkilileri tarafından yurdun mekanik ve elektrik çalışmalarının yürütüldüğü ifade edilirken, Şubat 2016 tarihine kadar tüm...