25 / 04 / 2024

Kütahya hastane

Kütahya hastane

Kütahya’da kapatılan Kent Hastanesi’nin yerine açılacak olan yeni hastanenin tanıtımı yapıldı.

Kütahya'ya yeni hastane açılıyor!

Kütahya’da kapatılan Kent Hastanesi’nin yerine açılacak olan yeni hastanenin tanıtımı yapıldı.

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı hastane ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak. İhale Küçükçekmece 'de gerçekleşecek.

TOKİ Kütahya Emet'te 60 yataklı hastane yaptırıyor!

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi 9 Mart 2016 tarihinde saat 15:00'te gerçekleşecek.

İzka İnşaat'tan Kütahya'ya 600 yataklı hastane!

Kütahya Belediyesi ve İzka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern projelerinin yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

Kütahya'da hastane sayısı artacak!

KÜTAHYA'DA aylardır konuşulan yeni hastane konusuna AK Parti Milletvekili adayı Şükrü Nazlı son noktayı koydu. Hastane hakkında açıklamalarda bulunan Nazlı şunları söyledi:

TOKİ Kütahya Gediz 100 yataklı hastane ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Gediz 100 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Kütahya Gediz'de 100 yataklı hastane yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığında Kütahya Gediz'de 100 yataklı devlet hastanesi yaptırılacak. Altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi ihalesi 11 Şubat 2015 tarihinde saat 14:30'da gerçeklecek.

Kütahya'da hastane için güneş enerjisi ile elektrik üretilecek!

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği, sağlık alanında yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra, yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneliyor. Bu kapsamda Zafer Kalkınma Ajansı’ndan hibe desteği almak için müracaat ederek bir ilki gerçekleştirmek istiyorlar...

Hasan Fehmi Kinay: Kütahya Şehir Hastanesi'nin ihalesi Mart'ta!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya Şehir Hastanesi ihalesinin Mart ayı içerisinde gerçekleştirileceğini bildirdi. Hastane, 600 yatak kapasiteli olacak...

TOKİ Kütahya'da 96 afet konutunun ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ Kütahya Simav ve Hisarcık'taki toplam 96 adet afet konutunun ihalesini bugün saat 14.30'da yapıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 adet afet konutunun ihalesi 12 Kasım'da!

TOKİ Kütahya Simav'da 51 adet, Hisarcık'ta 45 adet bulunan afet konutlarının ihalesini 12 Kasım günü yapıyor...

TOKİ Kütahya'da spor salonu ve eğitim binalarının ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Simav ve Çavdarhisar'da yer alan lise eğitim binaları ve spor salonu ihalesini bugün saat 14.30'da yapıyor...

Kütahya hastane Haberi

Kütahya hastane

Toplantıya, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İl Kütahya Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Zehir, Adalife Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kahya, yönetim kurulu üyeleri ve hastane müdürü Melek Songül katıldı.


Adalife Özel Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Murat Kahya da buranın yeni bir özel hastane olarak yeniden faaliyetine başlaması için yaklaşık 20 milyon liralık bir yatırım yapıldığını belirterek, "Hastanemiz ilk etapta 25 doktor ve 75 yatak kapasitesiyle hizmet verecek. Daha sonraki süreçte kapasitemizi artırmak için ek yatırımlar yapacağız" dedi. Kahya, haziran ayında hizmete girmesi beklenen hastanede, yaklaşık...