25 / 04 / 2024

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü ihalesi ne zaman

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü ihalesi ne zaman

Kütahya'da 510 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek Termal Tatil Köyü projesi Gediz Belediye Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı. Projenin Mart ayında ihaleye açılacağı belirtildi.

5 soruda TOKİ Kütahya Sosyal Konut Projesi 2022! Kütahya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Kütahya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kütahya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Kütahya'da 38 bin TL'ye imarlı arsa satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ili, Emet ilçesi Kapaklıca Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:55'te yapılacak.

Kütahya İl Özel İdaresi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kütahya Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. Söz konusu ihale 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Kütahya Emet'te yıkım çalışmaları başladı!

Kütahya’nın Emet ilçesinde, Osmanlı döneminde kurulan ve daha sonra önce istimlak edilen Çalcağıl köyünde yıkım çalışmaları başlatıldı.

Kütahya Şaphane'ye sağlıkta dev yatırım!

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Kütahya'da hazırlanan ulaşım projeleri mecliste!

Kütahya ili ve ilçelerine yönelik olarak hazırlanan projeler meclis gündemine taşındı..

Kütahya Kureyşler köysel dönüşümün örnek köyü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, "Köysel (Kırsal) Dönüşüm" Projesi dahilinde çalışmaların tamamlandığı ilk köy olan Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Kureyşler, örnek gösteriliyor.

TOKİ’den Kütahya’ya 2 milyar liralık yatırım!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kütahya’nın İnköy ilçesinde yapımı devam eden projeyi inceledi.

Kütahya'daki yaşlı çift samanda evde oturuyor!

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde yaşayan Fadime ve Naim Gün çifti  9 yıl önce 160 balya saman kullanarak yaptıkları saman evde yaşıyor. 

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

TOKİ Kütahya Gediz 4. Etap kuraları çekildi!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 4.Etap TOKİ Konutları projesi kapsamında kuralar çekildi.

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü ihalesi ne zaman Haberi

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü ihalesi ne zaman


Kütahya Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, "Meclis toplantısında oy birliği ile kabul edilen karar için tüm Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ettiğini belirtti. Bu karar Gediz'in turizm yönünden ilerlemesi için en büyük adımlardan biridir" dedi. Başkan Saraoğlu yapılacak olan yatırımlar hakkında yaptığı açıklamasında; "Gediz Belediyesi tarihinde en büyük ihalesine hazırlanıyor. 3 yıla tamamlanması planlanan Ilıca Termal Tatil Köyü projesinin hayata geçirilmesi amacıyla ihale kararı Belediyemiz Meclisinde oy birliği ile kabul edilir. Ilıca Kaplıcası'nda daha önce mülkiyeti Belediyeye ait olan araziler 38 bin metrekareden yapılan kamulaştırma çalışmalan ile 200 bin m 2 alana ulaştı. 1 .Etap olarak planlanan bu tesisin 2. 3. ve 4. Etap çalışmaları ile 2 bin 500 yatak kapasiteli termal tatil köyü planlanıyor. Bu tesisin işletmeciliği...