19 / 04 / 2024

kütahya kaplıca arıtma tesisi ihalesi

kütahya kaplıca arıtma tesisi ihalesi

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Atık Su Arıtma Tesisi ve Ilıca Termal Turizm Merkezi Paket Arıtma ve Kanalizasyon sistemleri ihalesi yapıldı. Gediz Belediyesi ile ihaleyi kazanan yüklenici firma arasında sözleşme imzalandı....

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı!

Gemlik ilçe merkezinden Narlı’ya kadar olan sahil şeridindeki su kirliliğinin önüne geçecek Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı.

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasitesi artırılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesindeki Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin mevcut kapasitesini bin metreküp/günden 7 bin 920 metreküp/güne çıkaracak.

Kütahya Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Kütahya Tavşanlı'nın en büyük arıtma tesisi olarak adlandırılan ''Tavşanlı Atık Su Arıtma Tesisi''nin inşaat çalışmaları başladı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, '' 23 Milyon 250 bin TL'ye mal olacak dev bir yatırımı Tavşanlı halkımıza kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyorum''dedi.

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ihalesi Mart'ta!

Kütahya'da 510 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek Termal Tatil Köyü projesi Gediz Belediye Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı. Projenin Mart ayında ihaleye açılacağı belirtildi.

Cemal Akın Bartın Atık Su Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Dallıca Mevkii'nde yapım çalışmaları devam eden Bartın Atık Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Bartın Atık Su Arıtma Tesisi'nde son durum!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Dallıca Mevkii’nde yapım çalışmaları devam eden Bartın Atık Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Erzurum Büyükşehir Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev çevre yatırımlarından biri olan Büyükşehir Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin açılışı yapıldı.

Mersin Kapızlı'ya arıtma tesisi yapılacak!

Mersin Belediye Meclisi, Kapızlı Mahallesi’ne arıtma tesisi yapılmasını onayladı. CHP’li Meclis Üyesi Tuba, Mersin’in en güzel kıyısına arıtma tesisi yapılmasının doğru olmadığını belirtti.

Kütahya Ilıca Kaplıcaları'nda kira karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Ilıca Kaplıcaları'nda kira karşılığı yapım modeli ile inşaat yaptıracak. İhalesi bugünkü Resmi Gazetede yayınlandı. İhalesi 17 Mart 2016 Perşembe günü gerçekleşecek.

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi 2017'de tamamlanacak!

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi Projesi açılış toplantısı gerçekleştirildi. Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Vali Şerif Yılmaz ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 arıtma tesisi yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menderes Havza Atık Su Arıtma Tesisi'nde yılda 2 bin ton arıtma çamuru güneş enerjisiyle kurutuluyor.

kütahya kaplıca arıtma tesisi ihalesi Haberi

kütahya kaplıca arıtma tesisi ihalesi

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Göreve başladığımda atıl vaziyette duran atık su arıtma tesisini işler hale getirerek 10 yıldır faal olarak kullanmaktayız. Ancak eskiyen teknolojisi nedeniyle ekonomik olmaktan çıkan atık su arıtma tesisimizin yenilenmesi amacıyla proje hazırlayıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaatta bulunduk. Kabul edilen ve onaylanan projemize ek olarak Ilıca Kaplıcamıza da paket arıtma ve kanalizasyon sistemi kurulması da ilave edilerek İller Bankası tarafından ihale edildi. İhale aşaması sonuçlanarak yüklenici firma ile yapım sözleşmesi imzalandı.


Daha öncede basına bilgi verdiğimiz üzere bu projenin hayata geçirilmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığından belediyemize 2 milyon TL.'lik hibe kredi verilmiştir. 8 milyon 687 bin 185 TL. değerindeki projenin sözleşmesi imzalanmış ve böylece Gediz, daha modern ve günümüz...