19 / 04 / 2024

kütahya kent projeleri

kütahya kent projeleri

Kütahya’nın Emet ilçesinde, atık su arıtma tesisinin projesinin onaylandığı ve önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılarak yapımına başlanacağı bildirildi.

Kütahya'da alt geçidi inşaatının geç bitirilmesi gündemde!

Kütahya kent merkezinde yapılan bir alt geçidin geç bitirilmesi nedeniyle ortaya çıkan zarara ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya'da hazırlanan ulaşım projeleri mecliste!

Kütahya ili ve ilçelerine yönelik olarak hazırlanan projeler meclis gündemine taşındı..

Kütahya'ya yeni adalet sarayı inşa edilecek!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kent merkezine yeni adalet sarayı yapılacağı konusunda açıklamalarda bulundu. 

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

Kütahya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kütahya İl Genel Meclisinin kararıyla onaylanan Emet ilçesinin köy yollara bakım, onarım, sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Emet'te yatırımların önü açılıyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Koca, ''İlçede her türlü yatırımların önünü açıyoruz'' diye konuştu.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Kütahya'ya yeni hastane açılıyor!

Kütahya’da kapatılan Kent Hastanesi’nin yerine açılacak olan yeni hastanenin tanıtımı yapıldı.

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek projeleri anlattı.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Kütahya Vefa Futbol Sahası hizmete açıldı!

Başkan Kamil Saraçoğlu’nun gençlere yönelik projeleri arasında yer alan ve Kütahya Belediyesi tarafından yenilenen Vefa Futbol Sahası törenle hizmete açıldı.

Kütahya akıllı kentlere dahil oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yürütülen uzun süreli çalışmalar sonucunda imzalanan protokolle, Kütahya ’akıllı kent’lere dahil oldu.

kütahya kent projeleri Haberi

kütahya kent projeleri

Belediye Başkanı Mustafa Koca, kesin projesi İller Bankasınca onaylanan atık su arıtma tesisi için yaklaşık olarak 3 yıl süren mahkeme süreci sonunda tesis yapımına müsait alanın tapularının belediye adına tescil edildikten sonra evrakların İller Bankası’na iletilerek atık su arıtma tesisinin yapılmasını talep ettiklerini, 12 Kasım 2015 tarihinde proje ihalesinin yapıldığını ifade etti.


Başkan Koca, ”Tesisin ilçemize kazandırılmasındaki katkılarından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, İller Bankası Genel ve Bölge Müdürlüklerimize, AK Parti Kütahya milletvekillerimize, Emet halkımız adına teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Yaklaşık olarak 5 milyon TL’ye mal olacak olan atık su arıtma tesisinin yüzde 50’lik bedeli İller Bankası’ndan hibe olarak karşılanacak, geriye kalan diğer bedel için ise, Kalkınma Ajanslarından mali destek alınabilecek. Arıtma tesisinin yapılmasına müteakip ilçenin Hamamayağı, Gelenbek ve...