19 / 04 / 2024

kütahya kentsel dönüşüm son durum

kütahya kentsel dönüşüm son durum

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kütahya Belediyesinin başlattığı 1453 konut projesinde inşaatlar hızla yükseliyor. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu kentsel dönüşüm projesi kapsamında 8 bin 40 konut ve 104 bin metrekare ticari alan yapılacağını söyledi.

Kütahya'da kentsel dönüşüm başladı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kentin büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu kaydetti. Saraçoğlu, göreve geldikleri günden itibaren katılımcı belediyecilik anlayışını benimsediklerini söyledi.

Kütahya kentsel dönüşümde ilk adımlar atıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kentin büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu kaydetti. Başkan Saraçoğlu, kentsel dönüşüm başta olmak üzere bir çok büyük projede de ilk adımların atıldığını anlattı.

Kütahya kentsel dönüşümde mağduriyet olmayacak!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu: "Kentsel dönüşüm programı yapılacak bölgedeki vatandaşlarımızın hiçbir katkı payı vermeden kentsel dönüşüm programını gerçekleştirmek istiyoruz." dedi.

Kütahya'da kentsel dönüşüm paneli düzenlendi!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde (DPÜ) kentsel dönüşüm paneli düzenlendi. DPÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin İnaç moderatörlüğündeki panele çok sayıda bilim adamı katıldı.

Kütahya'daki kentsel dönüşümde kimse mağdur olmayacak!

Kütahya'daki kentsel dönüşümle ilgili vatandaşlarla bir araya gelen Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, gönül rızası olmadan kimsenin evinin alınmayacağını belirtti. Saraçoğlu, kentsel dönüşümde hiç kimsenin mağdur olmayacağını söyledi.

Kütahya'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Kütahya’da riskli alanların kentsel dönüşümünün gerçekleştirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Belediye arasında protokol imzalandı. Güllüce, burada şehrin tarihi ve mevcut halini korumak için yapılacak çalışmaların görüşüleceğini bildirdi.

İBB İmar Daire Başkanlığı açıkladı: İstanbul'daki 164 bin hektarlık alanda kentsel dönüşüm var!

İBB İmar Daire Başkanlığı yaptığı açıklamada İstanbul’un her iki yakasında yer alan 15 ilçede toplam 164 bin 58 hektar alanı kapsayan 21 proje alanında kentsel dönüşüm proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu, 81 ile müdürlük geliyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı nasıl işleyecek?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu. Artık, riskli yapıların yer aldığı arsa ve arazilerdeki kentsel dönüşüm uygulamaları Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılacak.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında teslimler Eylül'de!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahadır, ilk etap teslimlerinin Eylül ayında yapılacağını duyurdu.

Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli?

Fortes Mühendislik AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Yavuz Kılıç “Kentsel Dönüşüm” hakkında merak edilen konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Kılıç'ın o açıklamaları...

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık Fikirtepe kentsel dönüşüm projesiyle ilgili olarak, "Orada 15 bin bağımsız bölümü içeren 2024 yılına kadar inşallah tamamlayacağımız bir projeyi yürütüyoruz." dedi.

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Kentsel dönüşüm kredisi faiz oranları 2021!

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli yapılarda oturan vatandaşlara devlet faiz indiriminde bulunuyor ve düşük faizlerle kentsel dönüşüm kredisi sunuyor. İşte kentsel dönüşüm kredisi faiz oranları 2021...

kütahya kentsel dönüşüm son durum Haberi

kütahya kentsel dönüşüm son durum
Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kütahya Belediyesinin başlattığı 1453 konut projesinde inşaatlar hızla yükseliyor. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu kentsel dönüşüm projesi kapsamında 8 bin 40 konut ve 104 bin metrekare ticari alan yapılacağını söyledi. Başkan Saraçoğlu "1453 konutları ile ilgili 2 Aralık 2014 tarihinde bakanlıkla bizim protokolümüz var. Kentsel dönüşümü Cumhurbaşkanımız ve başbakanımız i bizim yaptığımız şekilde ön görüyorlar. Biz bunun ihalesine çıktık ödemesini bakanlık yapacak. Böyle bir anlaşmamız var bizim. İnşaatlarımız başladı ve devam ediyor. Bu süreçte bildiğiniz gibi bazı olaylar yaşadık. Doğu'da ve Güneydoğu'da yapılan mücadelede birçok yerleşim alanı harap oldu. Haliyle hüküI metimiz önceliğini oraya verince bizim bütçemizde oraya gitti. Ancak bizim inşaatlarımız devam ediyor. Şuan gelinen noktada 40 bloğun temeli atıldı. Bazı bloklar 4. kata çıktı...