18 / 04 / 2024

Kütahya Naşa imar

Kütahya Naşa imar

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

Kütahya Naşa'da imar çalışmaları başladı!

Naşa Belediyesi, 2016 yılında gerçekleştirdiği Halihazır harita çalışmalarından sonra İmar planı ve imar planına esas jeolojik, jeoteknik imar planı ve revizyon çalışmasına start verdi.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Kütahya Bölücek'te 495 konut inşa edilecek!

Kütahya Altıntaş'a bağlı Bölücek'te 495 konutun inşa edilmesine yönelik karar alındı. Konut inşasına yönelik ihale düzenlenecek.

TOKİ Kütahya Parmakören'de 174 konutu satışa sunuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kütahya Merkez Parmakören Mahallesi 1453 Konutlar Projesi'nde yer alan 174 konutu satışa sunuyor...

Kütahya Porselen, İstoç'ta mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kütahya Porselen, İstanbul İstoç'ta 3 bin metrekarelik mağazasını hizmete açtı.

Kütahya Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Kütahya Şehir Hastanesi'nin açılma zamanına ve ilde kapatılması planlanan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hasan Kızılboğa İmar A.Ş. Yönetim Kurulu’na atandı!

İBB yönetimi, Bağcılar CHP İlçe örgütü üyesi ilkokul mezunu Hasan Kızılboğa'yı İmar A.Ş.'nin yönetim kuruluna atadı. 

Edremit Körfezi'ndeki zeytinlikler konut imarına açıldı! 

Edremit Belediyesi Güre Edremit Körfezi'nde onlarca dönüm zeytinliği konut imarına açtı. 

Kütahya Belediyesi 5 gayrimenkulü 5.9 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Mülkiyeti Kütahya Belediye Başkanlığı'na ait olan 5 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 982 bin 900 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kütahya Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sosyo Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Kütahya Ağaçköy'e sosyo kültür merkezi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi, Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Doğu ve Güneydoğu'daki imar çalışmalarına ağırlık verildi!

Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, hükümetin Güneydoğu'daki imar ve ihya çalışmalarına ağırlık verdiğini belirtti.

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

Kütahya Naşa imar Haberi

Kütahya Naşa imar


Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede kentin çehresinin değişmesi için 2016 yılında imar çalışmaları başlamıştı. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Kütahya Naşa bölgesinde yıkılması ve yenilenmesi gereken evler Belediye tarafından yıkılıyor. Naşa Belediye Başkanı Kadir Bütüner, bölgedeki yıkım çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Kadir Bütüner, tehlikeli durumda ve kullanılmayan metruk evlerin yıkımına başladıklarını açıkladı. Başkan Bütüner, "İmar planı ve imar planına esas jeolojik ve jeoteknik imar planı ve revizyon çalışmaları belediyemiz ve Naşa için çok önemli bir yatırım hizmetidir" diye açıklamalar da yapmıştı. 


Bütüner, “Belediyemize ait iş makinaları ile 10 ev de başlattığımız yıkım çalışmalarını yaparken, öncelikle vatandaşların can güvenliğini dikkate alıyoruz'' diye...