24 / 04 / 2024

Kütahya pazarlar kentsel dönüşüm

Kütahya pazarlar kentsel dönüşüm

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı Kütahya Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapıldı.

Kütahya Pazarlar'daki metruk binalar yıkılıyor!

Pazarlar İlçesi Fatih Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan metruk binanın sağanak yağmurun etkisi ile binanın bir kısmı çökmesi ile Pazarlar Belediyesi Fen İşleri ekiplerince alınan gerekli tekbirler sonrasında iş makinaları tarafından yıkıldı.

Kütahya Pazarlar'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinin tamamı riskli alan ilan edildiği ve bu çerçevede Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulanacağı bildirildi.

Kütahya Pazarlar kentsel dönüşüm projesi incelendi!

Pazarlar Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi için hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı Daire Başkanlığı, Kütahya Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Eskişehir İller Bankası Bölge Müdürlüğü yerinde incelemelerde bulundu

Pazarlar kentsel dönüşüm projesine bakanlıktan inceleme!

Kütahya'nın Pazarlar Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı Daire Başkanlığı, Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Eskişehir İller Bankası Bölge Müdürlüğü teknik ekipleri yerinde incelemelerde bulundu.

Kütahya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!

Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi için hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik ekipleri yerinde incelemelerde bulundu.

Kütahya Sultanbağı'nda kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Kütahya'da 300 kişinin yaşadığı Sultanbağı Mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. Belediye Başkanı hem müjdeyi verdi hem dönüşüm ile ilgili detayları tek tek anlattı... 

TOKİ'den Kütahya Bölcek'e 495 yeni konut!

TOKİ Kütahya Bölcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek. Bölcek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 495 adet konut ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak. 

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları TBMM'de!

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya Vefa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Vefa Mahallesinde gerçekleştirilecek olan yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Kütahya Belediyesi ekipleri, hak sahiplerinden teslim aldığı konutların yıkım çalışmalarına başladı...

Kütahya'da kentsel dönüşüm kararı!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Enne, İnköy ve Parmakören Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi...

TOKİ Kütahya Pazarlar 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Pazarlar 2019 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kütahya Pazarlar TOKİ 2019 başvuruları 29 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Pazarlar 2019 projesi kapsamındaki daireler için başvurular 29 Temmuz tarihi itibariyle başlıyor.

Kütahya Pazarlar'da dönüşüm için ilk adım atıldı!

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesi için ilk adım atıldı. Proje kapsamında Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ihale düzenlendi.

Kütahya Pazarlar Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi tarafından hayata geçirilen küçük sanayi sitesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Kütahya Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi 28 Ağustos'ta!

Kütahya Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yer alan Kentsel Çalışma Sahası Tesisleri Alanında bulunan taşınmaz üzerinde kat karşılığı yapım işi ihale ediyor..

TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları bugün itibariyle başlıyor, projede 8 adet konut yer alıyor.

Kütahya Merkez Parmakören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Parmakören Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi kararlaştırıldı.

Kütahya'da kentsel dönüşüm kararı!

Kütahya'nın Merkez İlçesi İnköy Mahallesi'nde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar, Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kütahya pazarlar kentsel dönüşüm Haberi

Kütahya pazarlar kentsel dönüşüm

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 


2014 yılında uzlaşı görüşmesine katılmayan ve itiraz eden hak sahiplerinin katıldığı kentsel dönüşüm projesi bilgilendirme toplantısı Kütahya Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapıldı. 


Toplantıya Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Fen İşleri Müdürlüğü personeli, daha önce uzlaşı görüşmelerine katılmayan ve itiraz eden hak sahiplerin katıldığı toplantı Pazarlar Belediyesi'nde yapıldı.


Bilgilendirme toplantısında konuşan Başkan Erdoğan, "19 Mayıs 2011 depreminin ardından İlçemizin en eski yerleşim yeri olan Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınarak 5 Mayıs 2013 tarihinde kanunlaştı. Bu toplantı bilgilendirme toplantısıdır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bize verilen yetki çerçevesinde Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgiler vereceğiz" dedi.


Başkan Erdoğan, "Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırları içerisinde kalan 9,80 hektarlık alan 5...