29 / 03 / 2024

Kütahya Pazarlar metruk binaların yıkımı

Kütahya Pazarlar metruk binaların yıkımı

Pazarlar İlçesi Fatih Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan metruk binanın sağanak yağmurun etkisi ile binanın bir kısmı çökmesi ile Pazarlar Belediyesi Fen İşleri ekiplerince alınan gerekli tekbirler sonrasında iş makinaları tarafından yıkıldı.

Kütahya Hisarcık'taki 6 metruk bina yıkıldı!

Kütahya Hisarcık'ın 4 köyünde bulunan vatandaşın hayatlarını riske atan metruk binaların yıkımı gerçekleşti.

TOKİ Kütahya Pazarlar 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Pazarlar 2019 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kütahya Pazarlar TOKİ 2019 başvuruları 29 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Pazarlar 2019 projesi kapsamındaki daireler için başvurular 29 Temmuz tarihi itibariyle başlıyor.

Kütahya Pazarlar'da dönüşüm için ilk adım atıldı!

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesi için ilk adım atıldı. Proje kapsamında Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ihale düzenlendi.

Kütahya Pazarlar Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi tarafından hayata geçirilen küçük sanayi sitesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları bugün itibariyle başlıyor, projede 8 adet konut yer alıyor.

Kütahya Pazarlar'da metruk binalar yıkılıyor!

Kütahya Pazarlar'da halkın güvenliği ve sağlığı için olumsuz etki yapan eski ve bakımsız binalar yıkılıyor.

Kütahya Pazarlar'ın yeni imar planı onaylandı!

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırları içinde kalan 9.8 hektarlık riskli alana ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yeniden hazırlanan imar planı onaylandı.

Kütahya Pazarlar'da imar planı onaylandı!

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırları içinde kalan 9.8 hektarlık riskli alana ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yeniden hazırlanan imar planı onaylandı.

Kütahya Pazarlar TOKİ başvuruları başladı!

Kütahya Pazarlar TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. TOKİ Kütahya Pazarlar projesinde toplam 112 adet daire yer alıyor.

TOKİ Kütahya Pazarlar Alt Gelir Grubu son başvuru!

112 Konutluk Kütahya Pazarlar Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 9 adet AGG konut mevcut haliyle kurasız olarak açık satışa sunuluyor.

TOKİ Kütahya Pazarlar Alt Gelir Grubu başvuruları 2016!

TOKİ'nin 112 konutluk Kütahya Pazarlar Toplu Konut Uygulaması projesindeki 9 adet konut kurasız satılacak. İşte, TOKİ Kütahya Pazarlar Alt Gelir Grubu başvuruları 2016...

Kütahya Pazarlar metruk binaların yıkımı Haberi

Kütahya Pazarlar metruk binaların yıkımı

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde son günlerde sağanak yağışların etkili olması ile çökme tehlikesi yaşayan metruk binalar yıkılmaya başlandığı bildirildi.

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, “Fatih Mahallesi İnönü caddesinde metruk bina sağanak yağmurun etkisi ile bir bölümü yıkıldı. Tehlike arz ettiği için Fen İşleri ekiplerince metruk binayı yıktık. Bu bina için daha öncede yasal süreci başlatarak bina sahiplerine bildirmiştik. İlçe merkezinde metruk durumda olan diğer binalar için yasal süreci başlattık. Bu süreç doğrultusunda yıkılması gereken binaları yıkmayı planlıyoruz”...