19 / 04 / 2024

kütahya sağlık projeleri

kütahya sağlık projeleri

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Şaphane Entegre Sağlık Kompleksi inşaatı başladı!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ’ ’Entegre Sağlık Kompleksi’’ inşaatında Kaymakam Lütfullah Göktaş incelemelerde bulundu.

Kütahya Şaphane'ye sağlıkta dev yatırım!

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Başakşehir’e 3 yeni aile sağlığı merkezi geliyor!

Başakşehir Belediyesi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye 3 aile sağlığı merkezi daha inşa edecek. Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar sürerken Vaditepe ve Hoşdere Aile Sağlığı Merkezlerinin projeleri tamamlandı.

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ihalesi 25 Mayıs'ta!

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 25 Mayıs'ta düzenlenecek..

GE Sağlık, GAMA-Türkerler Hastane Yatırım Şirketleri'ne ortak oluyor!

GE Sağlık, GAMA Holding A.Ş. ve Türkerler İnşaat A.Ş. bugün, Sağlık Bakanlığı’nın iki stratejik kamu özel ortaklığı (PPP-Public Private Partnership) projesi olan İzmir ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüs Projeleri’nin geliştirilmesi için nihai bir anlaşma imzaladı.

Sağlık Yapıları paneli 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü Seranit Grup sponsorluğunda, “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

TSMD Sağlık Yapıları Paneli 26 Mayıs'ta!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor. Seranit Grup sponsorluğunda gerçekleşen panel 17:00'de başlayacak.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu 9 hastaneden oluşacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan yaklaşık 3 bin 500 yatak kapasiteli Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampusu'nun inşası için proje alanına mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Kütahya Tavşanlı'ya sağlık kompleksi yapılacak!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, içerisinde aile sağlığı, ağız ve diş sağlığı ve kanser erken teşhis merkezleri ile 112 acil istasyonu bulunacak olan Tavşanlı Sağlık Kompleksi’nin yatırım programına alındığını bildirdi.

Rönesans Sağlık'ın Yozgat Şehir Hastanesi finansal kapanış imza töreni 2 Haziran'da!

Rönesans Holding Grup Şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım olarak, kamu özel ortaklığı ile yapılan şehir hastaneleri projeleri için (Public Private Partnership-PPP) önemli bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

kütahya sağlık projeleri Haberi

kütahya sağlık projeleri

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmaları devam ediyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 21 Haziran tarihinde ihalesinin yapılacağının müjdesi verilen ’’Şaphane Entegre Sağlık Komleksi’’ yapımı için yüklenici firmaya arsa tesliminin yapıldığını belirten Şaphane AK Parti İlçe Başkanı Murat Çakır, ’’İnşaatın başlayacağı alanda temizleme çalışmaları başlamıştır. İçerisinde 4 hekimlik aile sağlığı merkezi, toplum sağlığı merkezi, 112 acil sağlık hizmetleri İstasyonunun yer aldığı Entegre Sağlık Kompleksi’nin ilçemize kazandırılmasında destekleri için Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza, Milletvekillerimiz ve Ak Parti İl Başkanımıza ilçemiz ve teşkilatımız adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Şaphane’miz için müjdeler vermeye devam edeceğiz inşallah’’...