24 / 04 / 2024

kütahya Termal Turizm Merkezi Ilıca Kaplıcası nerede

kütahya Termal Turizm Merkezi Ilıca Kaplıcası nerede

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Termal Turizm Merkezi Ilıca Kaplıcası hakkında “İller Bankası tarafından gerçekleştirilen ihale sonucunda yüklenici firma olan Akova İnşaat çalışmalarına başladı." açıklamasını yaptı...

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Gemlik Termal Turizm Tesisi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Termal Turizm Tesisinde inşaat hızlandı

Sondurak Termal Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sondurak Termal Turizm Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Kırmızıaltın, Engin  Akyıl, Okay Daşlar ve Ömer Aydın ortaklığında kuruldu. 

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi açıldı!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi bugün Şişli'de açıldı. 

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Kütahya Yoncalı Termal Otel 6.8 milyon TL'ye satılıyor!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde bulunan Yoncalı Termal Otel'i ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Bursa, Termal Turizm Şehir Projesi ile şifa merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmek için düğmeye bastı. Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi'n, termal turizm merkezine dönüştürecek proje hazır. Proje kapsamında hayata geçirilecek Termal Turizm Şehir Projesi 4 etaptan oluşuyor.

Arima Mimarlık'tan Kütahya'ya 3. otel müjdesi!

Arima Mimarlık ortaklarından Mimar Erkan Altuğ, Kütahya'ya yapacakları üçüncü otelin müjdesini verdi. Murat Dağı'nda inşa edilecek termal kayak otelinin temelinin bu sene içinde atılması planlanıyor.

Kütahya Yoncalı'nın geleceği planlanıyor!

Kütahya’nın önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Yoncalı’nın dünü, bugünü ve geleceği’ konulu istişare toplantısı, yapıldı. Vali Ahmet H. Nayir, "Belediyemizin burasıyla ilgili olarak bir termal turizm bölgesi olmasına yönelik imar çalışması var." dedi.

Kütahya Simav'daki turizm yatırımları mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kütahya'nın Simav ilçesindeki doğal güzelliklerin turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı.

NG Kütahya Seramik'ten Sapanca'ya 450 odalı otel!

Seramik ve porselen üretimiyle öne çıkan NG Kütahya Seramik, farklı iş alanlarında da büyüyor. Bu alanlardan biri de turizm.İki oteli bulunan ve İstanbul’da inşaatı süren otel projesi için Marriott’la anlaşan grup, dördüncü otelini de Sapanca’da açma planı yapıyor.

kütahya Termal Turizm Merkezi Ilıca Kaplıcası nerede Haberi

kütahya Termal Turizm Merkezi Ilıca Kaplıcası nerede


Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Termal Turizm Merkezi Ilıca Kaplıcası'nda kanalizasyon çalışması başlatıldı.


Gediz Belediyesinin işlettiği Termal Turizm Merkezi Ilıca Kaplıcasında, İller Bankası çalışmaları kapsamında kanalizasyon yapımına başlandı.


Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “İller Bankası tarafından gerçekleştirilen ihale sonucunda yüklenici firma olan Akova İnşaat Firması çalışmalarına başladı. Belediyemiz tarafından gerçekleştirilecek projeye göre yani imar planına uygun olarak yapılmakta olan altyapı, daha sonra belediyemiz tarafından kaplıcaya yapılacak olan Paket Arıtma Sistemine bağlanacaktır. Bu çalışmalar gerçekleştirilecek projenin ilk aşamalarıdır”...