20 / 04 / 2024

Kutluğ Ataman kimdir

Kutluğ Ataman kimdir

Kutluğ Ataman, Erzincan’da içinde stüdyo da bulunan bir ev inşa ettirdi. İşte yönetmenin ‘KA House’ adını verdiği evi..

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ali Sami Kutlu kimdir?

Ali Sami Kutlu, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ali Sami Kutlu kimdir? Ali Sami Kutlu hangi işlere imza attı?

Mert Kutlu kimdir?

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu kimdir? Mert Kutlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yönetmen Kutluğ Ataman'a iki mimari ödül!

Yönetmen Kutluğ Ataman, Erzincan'da 15 bin metrekarelik ormanlık alanına Palanga Kuş Korusu kurdu. Ataman, uluslararası iki mimari ödülle gündeme geldi.

Kutluğ Ataman'ın Erzincan'daki evine iki ödül!

Ünlü yönetmen Kutluğ Ataman’ın Erzincan’da kurduğu Mehmet Ali Bey Palangası’nın içine yapılan Erginoğlu & Çalışlar imzalı ev, iki uluslararası mimari ödüle layık görüldü.

Kutluğ Ataman'ın içi stüdyolu dairesi!

Kutluğ Ataman, Erzincan’da içinde stüdyo da bulunan bir ev inşa ettirdi. İşte yönetmenin ‘KA House’ adını verdiği evi..

Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir?

Halen Gebze Teknik Üniversitesi’nde 2013 yılından beri doçent olarak çalışmalarını sürdürmekte olan Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir? Kutlu Sevinç Kayıhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kutlu Sevinç Kayıhan..

Mehmet Burak Kutluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu İş Geliştirme Başkanı Mehmet Burak Kutluğ kimdir? Mehmet Burak Kutluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Burak Kutluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu bünyesinde çalışmalarına devam ediyor?

Hüseyin Çalık kimdir?

Son günlerde iftas erleme süreci yaşayan ATAÇ İnşaat ve Sanayi A.Ş. 1960 yılında Hikmet Ataman ve Hüseyin Çalık tarafından kurulmuştu. Peki, Hüseyin Çalık kimdir?

Kutlu İnanç Bal kimdir?

Mimar Kutlu İnanç Bal kimdir? Mimar Kutlu İnanç Bal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kutlu İnanç Bal, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kutlu İnanç Bal...

Fehmi Hüsrev Kutlu kimdir?

2014 Yerel Seçimlerinde Adıyaman Belediye Başkanı olarak seçilen AKP adayı Fehmi Hüsrev Kutlu kimdir? Fehmi Hüsrev Kutlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fehmi Hüsrev Kutlu'nun biyografisi...

Kutlu Bal kimdir?

Kutlu Bal, Rusya'da St Petersburg'daki AVM projelerinde mimar olarak görev aldı. Kutlu Bal, 2010 yılında İkikerebir Mimarlık firmasının kurucularından oldu. Peki Kutlu Bal kimdir? İşte biyografisi...

Rıza Kutlu Işık kimdir?

Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık hangi işlere imza attı? İşte Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık'ın biyografisi...

Kutluğ Ataman kimdir Haberi

Kutluğ Ataman kimdir

Kutluğ Ataman, memleketi Erzincan’da içinde stüdyo da bulunan bir ev yaptırdı. İşte yönetmenin ‘KA House’ adını verdiği evi...


Yönetmen ve sanatçı Kutluğ Ataman, Altın Portakal Film Festivali’nde ‘en iyi film’ seçilen, Berlin Film Festivali’nden de özel ödülle dönen “Kuzu” filmini de çektiği Erzincan’da görenleri hayran bırakan bir ev yaptırdı.



Mimarlık şirketi Erginoğlu & Çalışlar tarafından Munzur Dağları yamacına inşa edilen ev, dünyaca ünlü tasarım sitelerinin de dikkatini çekti. Ataman’ın içine stüdyo da yaptırdığı ev, çok sayıda yabancı siteye haber oldu.


Evin mobilyaları ev sahibi tarafından seçilmiş, aile yadigarı eski evden kalan tavan göbekleri tavana asılmış ve sanat koleksiyonundan bazı parçalarla iç mekan zenginleştirilmiş.



Sık ağaçlık içinde çevreden izole bu mekan özellikle gün batımında Munzır Dağlarının harika manzarasına hakim bir noktada bulunuyor.