23 / 04 / 2024

kuveytli Nami Alnami

kuveytli Nami Alnami

Kuveytli yatırımcı Dr. Nami Alnami, Trabzon’un Yomra ilçesine yapacağı 150 milyon dolarlık turizm yatırımı için Yomra Belediyesi’ne bir ziyarette bulundu.

Gültem Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültem Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nami Güldemir tarafından kuruldu.

Nami Maden Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Nami Maden Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kaya tarafından kuruldu.

Kuveytli dernek Şanlıurfa'da 3 okul yapacak!

Kuveyt merkezli Necat Yardım Derneği, Şanlıurfa'da 12 derslikli lise, sekizer derslikli birer ilkokul ve ortaokul ile 1 halı saha inşa edecek.

Tapu sorgulamaya kısıtlama!

Kanal İstanbul projesinin güzergâhında bulunan mülkiyet tartışmaları devam ederken bölgede Kuveytli bir şirketin 53 dönüm, Suudi Arabistanlı bir iş insanın da 9 dönüm arazi almasının duyulmasının ardından Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü belediyelerin tapu bilgilerine ulaşım kısıtlandı.

Oya Zingal halı satıcılığından CEO’luğa baba öğüdü ile yükseldi!

Körfez ülkelerinde gayrimenkul, perakende, IT sektörlerinde yatırımları bulunan Kuveytli Yatırım Fonu Murabahat Group’un Türkiye yapılanması Mresco Türkiye Group CEO’luğunu yapan Oya Zingal’in öğrencilik yıllarında halı satarak başladığı iş yaşamı örnek bir başarı öyküsü.

Kuveytli hayırseverler Şanlıurfa'da okul yaptıracak!

Kuveytli hayırseverler tarafından Şanlıurfa'da inşa edilecek lisenin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törende, Eyyübiye Müftüsü Adem Dobur'un yaptığı dua sonrasında okulun temeline ilk harç ve tuğla yerleştirildi.

Tarihi İpar Köşkü'ne yurt dışından talip var!

Ünlü cerrah Cemil Topuzlu Paşa tarafından inşa edilen İpar Köşkü 45 milyon dolara satışa çıkarıldı. Köşkün taliplileri arasında Türkiye’nin yanı sıra ABD, Rusya ve Kuveytli yatırımcılar var.

Arap aktivistlerin Türkiye tercihinin sebebi ucuz konut!

Kuveytli Abdulhamid yaz tatilini Avrupa yerine Türkiye'de geçirmek istediğini dile getirerek, bunun sebepleri arasında, Müslüman bir ülke olması dolayısıyla yemek, giyim ve ibadet konusunda sıkıntı çekilmemesi, konut, yiyecek ve giyimin daha hesaplı olmasının yer aldığını söyledi.

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Cengiz Holding Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Mafa yaptığı açıklamada inşaatını tamamlamak üzere oldukları Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasını mayıs ayı içinde Kuveytli yetkililere teslim edeceklerini söyledi.

Kuveytli fondan Yalova’ya 82 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olan Osmangazi Köprüsü'nün açılışıyla birlikte Yalova yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. 

Kuveytli NBK’dan gayrimenkule 150 milyon dolarlık fon!

Kuveyt merkezli yatırım fonu NBK, alnternatif yatırımcılarla birlikte topladığı 75 milyon dolarlık fonu 150 milyon dolara çıkardı.

Kuveytli bakandan Türk müteahhitlere açık çek!

Türk yatırımlarının Kuveyt'te artmasını isteyen Kuveyt Ticaret ve Sanayi Bakanı Halid Nasır Abdullah er-Rudan, müteahhitlere açık çek verdi.

Kuveytli mühendis kızlara burs desteği!

Türkiye'nin Mühendis Kızları Projesi Kuveyt'te de hayata geçiyor. Kuveyt Üniversitesi ile protokole göre, elektrik, endüstri, inşaat, makine ve çevre mühendisliği bölümlerinde okuyan kız öğrencilere burs verilecek.

kuveytli Nami Alnami Haberi

kuveytli Nami Alnami

Son yıllarda devlet ve özel sektör yatırımlarıyla büyük bir gelişme kaydeden Yomra yabancıların da gözdesi oldu. Son olarak Kuveytli yatırımcı Dr. Nami Alnami’den Trabzon’un Yomra ilçesine 150 Milyon Dolarlık turizm yatırımı hamlesi geldi. 


Konu ile ilgili olarak Alnami Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nami Alnami, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundu. Yatırımcıların ilçelerini tercih ettikleri için mutlu olduklarını belirten Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Yomra ilçemiz Trabzon’un parlayan yıldızı. İlçemiz hem devlet yatırımları hem de özel sektör yatırımları ile birlikte güzel gelişmeler yaşadı. Özel sektörde özellikle otel yatırımlarıyla birlikte turizmin göz bebeği olduk. Yatırımlar yeterli mi tabi ki değil. Konaklama bakımdan yeterli olabilir ancak konaklamanın yanında turistimizi 12 ay burada tutabilmemiz lazım. İlçemizin merkezi yatırıma...