20 / 04 / 2024

Kuveytte çöle deniz kenti mi yapılıyor

Kuveytte çöle deniz kenti mi yapılıyor

Kuveyt’te 13 yıldan beri çölün içine açılan kanallar üzerine inşa edilen ‘Deniz Kenti’ 250 bin kişiye ev sahipliği yapacak. Tamamlanma aşamasına gelen kentin yapımında 2 bin işçi çalışıyor.

Le Chic Bodrum'un değeri ne kadar?

Deniz GYO tarafından Le Chic Bodrum tatil villalarının ve Le Chic Bodrum Otel'in değerleme raporu yayınlandı.

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Le Chic Bodrum'da merkezi ve şık!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Ataman İnşaat ortaklığında Muğla-Bodrum'da inşa edilen Le Chic Bodrum projesi Bodrumun merkezinde şık bir yaşam sunuyor.

Le Chic Tarabya'nın inşaatı tamamlandı, iskan alındı!

Deniz GYO'nun geliştirdiği Le Chic Tarabya projesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler tamamlandı ve projenin inşaatı tamamlanarak iskan alındı. 

Deniz GYO Le Chic Tarabya projesi değerleme raporu!

Deniz GYO'nun Le Chic Tarabya projesine ilişkin Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu yayınlandı. 

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

Le Chic Tarabya'nın inşaat faaliyetlerine ara verildi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tarabya'da bulunan Le Chic Tarabya projesinin inşaat faaliyetlerine ara verildi...

Le Chic Bodrum Harmoni 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Le Chic Bodrum Harmoni ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Le Chic Tarabya 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Tarabya Mahallesi, 440 ada, 82-89-90 no.lu parsellerde yer alan Le Chic Tarabya'nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Deniz GYO Le Chic Bodrum için Daikin'i seçti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde inşa ettiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti. Çevreci kriterler ile inşa edilen projede, 130 takım Daikin Altherma ve 147 adet Daikin VRV dış ünite kullanıldı.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Daikin'i tercih etti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde hayata geçirdiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti.

Le Chic Bodrum 2018 fiyatları!

Le Chic Bodrum 2018 fiyatları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda 131 üniteden meydana gelen proje Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Ataman İnşaat tarafından yükseliyor. 

Kuveytte çöle deniz kenti mi yapılıyor Haberi

Kuveytte çöle deniz kenti mi yapılıyor

Kuveyt’te çölün içine açılan kanallar üzerine inşa edilen ‘Deniz Kenti’ 250 bin kişiye ev sahipliği yapacak. Kuveyt’in Suudi arabistan sınırı yakınında 2003’te yapımına başlanan ‘Deniz Kenti’ neredeyse tamamlandı. Çölün içine doğru açılan kanallarla, deniz suyunun iç bölümlere ulaşması sağlanırken, kent bu kanalların etrafına inşa ediliyor. Kuveyt Emiri Sabah El Ahmet’in isminin verildiği mühendislik harikası kentin yapımında 2 bin işçi...