19 / 04 / 2024

kuyaş Vizyon Park

kuyaş Vizyon Park

Basın Ekspres Yolu üzerinde Kuyaş Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Vizyon Park’ta, giriş kat mağazalarında kalan son dükkan ve AVM birimleri için peşinde yüzde 20 indirim ve 60 ay vade kampanyası başladı.

Vizyon Park’tan çifte kira sözü!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirdiği İstanbul Vizyon Park projesinde sınırlı sayıdaki mağaza ve dükkanlar için kampanya başlatıyor. Kuyaş tarafından yatırımcıya 36 ay kira ödemesi gerçekleştirilecek...

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı!

Vizyon projelerimiz arasında yer alan Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Dünyaca ünlü mimarlar Bandırma için projeler hazırlayacak. Bandırma Balıkesir’in dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.

Bilecik Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın vizyon projelerinden biri olan Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Düzce Melen Su Park şekilleniyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in vizyon proje olarak nitelediği “Melen Su Park” projesinde alt yapı çalışmaları kesintisiz şekilde devam ediyor.

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

kuyaş Vizyon Park Haberi

kuyaş Vizyon Park

Ofis plazalarında yer alan mağazalar brüt 382, net 263 metrekareden başlayıp fiyat aralığı 1 milyon 442 bin dolardan başlıyor. En büyük mağaza ise brüt  bin 395 metrekare, net  962 metrekareden oluşuyor.


Modüler sistem


En büyük mağazanın satış fiyatı ise 5 milyon 263 bin dolar olarak belirlendi. Cadde dükkanlarında ve AVM birimlerinde isteğe bağlı modüler sistemler sayesinde ihtiyaca göre metrekare alanı belirlenebiliyor. Kuyaş, bünyesinde bulundurduğu Merkez Bankası Avrupa Yakası Veznesi, Merkez Bankası Takas ve Saklama Merkezi, Borsa İstanbul Elmas Merkezi, Ulusal Bankaların Grup Merkezleri, Loomis, Bantaş ve Brinks para taşıma şirketleri gibi pek çok kuruluş ile altının ve paranın merkezi konumuna...