19 / 04 / 2024

kuzey korede köyü yıkacaklar mı

kuzey korede köyü yıkacaklar mı

Kuzey Kore'deki binaların minyatür versiyonlarının bulunduğu model şehir Pyongyang Halk Köyü Devlet Başkanı Kim Jong-un'un öldürttüğü amcasını hatırlattığı için yıkılacak.

İspanya'da içinde 44 ev ve bir otel olan köy 260 bin Euro'ya satılıyor!

İspanya’nın kuzey batısında yer alan Salto de Castro isimli bir köyün 260 bin Euro gibi bir bedelle satışa çıkarılması uluslararası bir ilgi elde etti.

Ahmet Ercan: Kuzey Anadolu kırığına dikkat!

Deprem Bilimci Jeofizik Profesörü Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Bundan sonraki beklenti yüzde 52 oranında Kuzey Anadolu kırığı, yüzde 33 Ege Bölgesi. Doğu Anadolu kırığında ise beklenti yüzde 13’tür" dedi...

Gaziantep Kuzey Şehir'in yüzde 10'u tamamlandı!

Gaziantep'de TOKİ tarafından inşa edilen Kuzey Şehir projesinin yüzde 10'u tamamlandı. 50 bin konuttan oluşacak proje ile 23 ilden daha büyük adeta yeni bir şehir inşa edilecek.

Kuzey Kore'deki Pyongyang Halk Köyü yıkılacak!

Kuzey Kore'deki binaların minyatür versiyonlarının bulunduğu model şehir Pyongyang Halk Köyü Devlet Başkanı Kim Jong-un'un öldürttüğü amcasını hatırlattığı için yıkılacak.

İngiltere'de West Heslerton köyü 20 milyon sterline satışta!

İngiltere’nin kuzey doğusunda yer alan West Heslerton köyü, 8,5 kilometrekarelik arazisi, 43 hanesi, ilkokulu, kilisesi, benzin istasyonu ve yerel birahanesi ile satılıyor.

Tulumba BAT-çık’ta kuzey-güney yönü trafiğe açılacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Tulumba Bat-Çık Projesi’nde, kuzey-güney yönlerinde trafiğe açılacak olan ilk etabın asfaltlama çalışması tamamlandı. yolun ışıklandırma ve orta refüj çalışmalarına başlandı. İşte ayrıntılar...

Kuzey Atık Temizlik ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Atık Temizlik ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi, Yunus Köse tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde kuruldu.

Kuzey Ormanları için İstanbullular bugün saat 12:00'den itibaren Kadıköy meydanında buluşuyor!

Talana ve yağmaya açılan Kuzey Ormanları'nın feryadını duyan İstanbullar, çevreciler, bugün saat 12:00'den itibaren Kadıköy meydanında buluşuyor. Kuzey 3.Hava Ormanları savunmasını ilk kez bisikletçiler başladı...

Akiş GYO Kuzey Kapadık arsasını Garanti Koza'ya satıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Akfil Holding A.Ş'deki yüzde 45 hissesini ve Kuzey Kapadık arsasını Garanti Koza İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye satılması yönünde görüşmeler başladı...

Veryeriler İnşaat'tan Köy İçi Taş Evler projesi!

Veryeriler İnşaat, "Köy İçi Taş Evler" adlı yeni projesiyle taş evlerden oluşan köy kuracak

İBB'den Kadıköy'de satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadıköy'deki konut alanı olan arsasını satışa çıkardı

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

kuzey korede köyü yıkacaklar mı Haberi

kuzey korede köyü yıkacaklar mı

Kuzey Kore'de başkent Pyongyang'daki binaların minyatür versiyonlarının bulunduğu model şehir, Devlet Başkanı Kim Jong-un'un öldürttüğü amcası Jang Sonh-thaek'i anımsattığı için sökülerek dağıtılacak.


Pyongyang’daki model köy, 2012 yılında tamamlanmış ve Kim Jong projenin fikir babasının babası Kim Jong-il olduğunu belirtmişti.Güney Koreli resmi haber ajansı Yonhap, Kim’in emir verdiğini ve şehrin söküleceğini duyurdu.


Ajansa konuşan bir kaynak, “Kim ne zaman Pyongyang Halk Köyü’nün oradan geçse, Jang’ı aklına getirdiği için şikâyet ediyor” dedi.


Kuzey Kore Diktatörü Kim Jong-un, 2013 yılında ülkenin en güçlü ikinci adamı olan amcası Jang’ı vatana ihanet suçlamasıyla idam...