25 / 04 / 2024

Kuzey TOKİ 2. Kısım sakinleri yakup çelik

Kuzey TOKİ 2. Kısım sakinleri yakup çelik

Gazetecilerle birlikte Belediye Fen İşlerince yürütülen yol kaldırım düzenleme çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Yakup Çelik, Mehmet Akif TOKİ'nin batı kısmında mahallelinin kaldırım, yeşil alan ve büfe taleplerini giderdiklerini söyledi.

TOKİ Tuzla kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinde yer alan konutların kuraları çekiliyor. İşte Tuzla TOKİ 2+1 ve 3+1 sorgulama ekranı...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ 2-8 Şubat güncel kura takvimini gün gün belli oldu! İşte il il peş peşe çekilecek 2023 TOKİ kura takvimi...

TOKİ kura takvimi güncellendi. TOKİ 2-8 Şubat güncel kura takvimini gün gün belli oldu. İşte il il peş peşe çekilecek 2023 TOKİ kura takvimi...

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022!

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı TOKİ Iğdır projelerine başvuranlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? İşte Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022 detayları...

TOKİ 2+1 ve 3+1 konut taksitleri ne zaman başlayacak? Sosyal Konut peşinat ödeme tarihleri açıklandı mı?

TOKİ Sosyal Konut projesinin tüm detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu. TOKİ 2+1, 3+1 konut fiyatları açıklandı. Aylık taksitler ve ödeme koşulları kamuoyu ile paylaşıldı. İşte detaylar...

TOKİ 2+1 ev fiyatları ne kadar? TOKİ 2+1 peşinat ne kadar? İşte TOKİ 2+1, 3+1 ev fiyatları!

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar geldi. Vatandaşlar açıklama dahilinde ödeme ve TOKİ 2+1, 3+1 ev fiyatlarını araştırıyor.

Kuzeyşehir 2+1 ve 3+1 fiyatları 2021!

Kuzeyşehir 2+1 ve 3+1 fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. Peki Kuzeyşehir 2+1 ve 3+1 fiyatları 2021 ne kadar? İşte Kuzeyşehir 2+1 ve 3+1 fiyatları 2021...

Kuzeyşehir kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020!

Kuzeyşehir kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Kuzeyşehir kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 ve Şehitkamil TOKİ kazananlar listesi 2020...

TOKİ'nin varlık teminatlı menkul kıymet ihracına SPK'dan onay!

TOKİ, 2 milyon TL nominal tutara kadar, yurt içinde, halka arz edilmeksizin ihraç edeceği varlık teminatlı menkul kıymetlere ilişkin başvurusuna SPK onay verdi.

TOKİ'nin menkul kıymet ihracına SPK onay verdi!

TOKİ, 2 milyon TL nominal tutara kadar, yurt içinde, halka arz edilmeksizin ihraç edeceği varlık teminatlı menkul kıymetlere ilişkin başvurusuna SPK onay verdi.

İstanbul TOKİ evleri fiyatları 2019!

TOKİ 2+1 ve 3+1 evlerinin örnek daire planının detayları belli oldu. İşte İstanbul TOKİ evleri fiyatları 2019...

TOKİ'den Eşme'ye konfor ve huzur!

Uşak TOKİ 2'nci Etap Toplu Konutlarında ev sahipleri Şubat 2019'dan bu yana konforlu bir yaşamın keyfini sürüyor.

TOKİ Kuzeyşehir 2. Etap başvuru tarihleri!

TOKİ Kuzeyşehir 2. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Kuzey TOKİ 2. Kısım sakinleri yakup çelik Haberi

Kuzey TOKİ 2. Kısım sakinleri yakup çelik


Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Mehmet Akif Mahallesi Kuzey TOKİ 2. Kısım sakinlerinin altyapı ve büfe taleplerini yerine getirdi. 


Gazetecilerle birlikte Belediye Fen İşlerince yürütülen yol kaldırım düzenleme çalışmalarını denetleyen Belediye 

Başkanı Yakup Çelik, Mehmet Akif  TOKİ'nin batı kısmında mahallelinin kaldırım, yeşil alan ve büfe taleplerini giderdiklerini söyledi. 


Başkan Çelik, "burada Caminin çevresinin düzenlenmesinden, etrafına duvar inşa edilmesi, tel çekilmesine kadar yolların açılması kaldırımların yapılmasına kadar bir dizi çalışmayı gerçekleştirdik. 

Aynı zamanda oyun alanı yürüyüş alanı yeşil alan kazandırdık. Çim alan çalışması gerçekleştirdik. Yeşillendirdiğimiz bu alana pergolelerde yerleştiriyoruz. Nasip olursa mahalle halkımıza bir güzellik katmış oluyoruz." Dedi. 

Başkan Çelik şunları metre ileride bulunan caminin yanına kadar gidip marketlerden alıyorlardı. 

Onlarla konuştuk. Buraya büfe koymaları hususunda yani bir, 2 ekmek için 5-6 yüz metre yürünmesin ufak...