16 / 04 / 2024

Kuzeyşehir Sign Of The City Awards ödülü

Kuzeyşehir Sign Of The City Awards ödülü

İstanbul’da düzenlenen Sign Of The City Awards ödülleri, sahiplerine verildi. Kuzeyşehir projesi En İyi Çok Katlı Konut Projesi ödülüne layık görüldü. 

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

Kuzeyşehir 2. Etap yeni yılda satışta!

Kuzeyşehir projesi Sign of the City Awards 2017’de ‘En İyi Çok Katlı Konut Projesi’ ödülünü aldı.Cem Yücesoy, Kuzeyşehir’in 2’nci etabını yeni yılın ilk günlerinde satışa sunacaklarını ifade etti.

Kuzeyşehir'e 'En İyi Çok Katlı Konut Projesi' ödülü!

İstanbul’da düzenlenen Sign Of The City Awards ödülleri, sahiplerine verildi. Kuzeyşehir projesi En İyi Çok Katlı Konut Projesi ödülüne layık görüldü. 

Kuzeyşehir İzmir yeni fiyat listesi!

Kuzeyşehir İzmir yeni fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Kuzeyşehir İzmir'de 0,65 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Menemen Kuzeyşehir'de anahtar teslimi Aralık 2018'de!

Yücesoy İnşaat tarafından İzmir Menemen'de inşa edilen Kuzeyşehir Projesi'nde anahtar teslimin Aralık 2018'de yapılacağı belirtildi. Proje yatırımda yüksek kazanç fırsatıyla dikkat çekiyor.

İzmir Kuzeyşehir projesinde konut sayısı 650'ye çıktı!

Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir Menemen'de inşa edilen İzmir Kuzeyşehir projesinde konut sayısına 250 konut ilave edildi. Projede yatırım bedeli de 120 milyon TL'den 200 milyon TL'ye yükseldi.

İzmir Kuzeyşehir Evleri'nde metrekare fiyatları 2 bin 500 TL'ye!

Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir Menemen'de inşa edilen Kuzeyşehir projesinde metrekare fiyatları 2 bin 500 liradan başlıyor. Proje 150 milyon yatırım değeriyle yükseliyor.

İzmir Kuzeyşehir teslim tarihi!

Toplam 397 adet daireden meydana gelen İzmir Kuzeyşehir projesi 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje İzmir Menemen'de inşa ediliyor. İşte İzmir Kuzeyşehir teslim tarihi...

İzmir Kuzeyşehir daire fiyatları 2017!

İzmir Kuzeyşehir daire fiyatları 274 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kuzeyşehir İzmir projesinde teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

Kuzey Şehir İzmir fiyatları 2017!

Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Kuzey Şehir İzmir projesi İzmir Menemen'de inşa ediliyor. Kuzey Şehir İzmir projesi 397 daireden meydana geliyor. İşte Kuzey Şehir İzmir fiyatları 2017...

Yücesoy Kuzeyşehir İzmir satış fiyatları 2017!

Yücesoy Kuzeyşehir İzmir satış fiyatları 274 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kuzeyşehir İzmir projesinde 0,89 faizle 240 ay taksit imkanı sunuluyor...

Kuzeyşehir İzmir güncel fiyat listesi!

Kuzeyşehir İzmir güncel fiyat listesi 274 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kuzeyşehir İzmir'de 0,89 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

İzmir Kuzeyşehir'de daire fiyatları 265 bin TL'den başlıyor!

Yücesoy Mühendislik Finans ve Satış Koordinatörü Evren Gökçöl, Menemen'in nitelikli konut ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler ürettiklerini belirtti. Gökçöl, Kuzeyşehir projesiyle toplam 396 konutun yapımına başladıklarını belirtti.

Kuzeyşehir Sign Of The City Awards ödülü Haberi

Kuzeyşehir Sign Of The City Awards ödülü

İstanbul’da düzenlenen Sign Of The City Awards ödülleri, sahiplerine verildi. Kuzeyşehir projesi En İyi Çok Katlı Konut Projesi ödülüne layık görüldü. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Yücesoy Mühendislik’in Menemen’de hayata geçirdiği i Kuzeyşehir, ‘En İyi Çok Katlı Konut Projesi’ ödülünü almaya hak kazandı.

İzmirli bir firma olarak bu ödülü kazanmaktan gurur duyduklarını aktaran Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, İzmir’in adını ulusal bir yarışmada duyurmanın mutluluğunu yaşadıklarını da sözlerine ekledi.

Yücesoy, doğru lokasyonda kaliteli konutlar üretmek için çalıştıklarını söyledi. Cem Yücesoy, projenin güçlü rakipleri arasında ödüle layık görülmesinin şirketin vizyonunun ne kadar doğru olduğunu ispat ettiğini kaydetti.