23 / 04 / 2024

kuzka kastamonu binası

kuzka kastamonu binası

Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde faaliyet gösteren Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, potansiyel yatırımcılara hizmetlerini daha kaliteli ve modern ortamda sunmak amacıyla ihaleye çıktığı yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı.

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Nisan tarihinde yapılacak.

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Kastamonu Teknokent'in yeni binasının temeli atıldı! 

Kastamonu'da prefabrik binada hizmet veren Teknokent'in yeni binası için temeli atma işlemi gerçekleştirildi.

Kastamonu'da atıl hastanenin kamulaştırılması önerisi TBMM'de!

Kastamonu ilinde koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında atıl durumdaki bir özel hastane binasının kamulaştırılarak hizmete sunulması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kastamonu Teleferik Projesi'nin temeli atıldı!

Kastamonu Belediyesi tarafından KUZKA desteğiyle hayata geçirilecek Teleferik Projesi'nin temeli atıldı. Bin 33 metre uzunluğunda olacak proje günde 3 bin kişi taşıyacak.

Kastamonu Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, AK parti İl Başkanı Halil Uluay ve partililerle birlikte, kapılarını açmak için artık gün sayan yeni Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulundu.

Kastamonu İŞGEM binası hizmete girdi!

KOSGEB tarafından yürütülen proje kapsamında kurulan 3 İŞGEM'den birisi olan Kastamonu İŞGEM binası halkın hizmetine sunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, girişimcileri veya istihdam sağlamak isteyenleri mutlaka İŞGEM binasına beklediklerini söyledi.

KUZKA 2 projeye verdiği desteği geri çekti!

KUZKA, Kastamonu Üniversitesi’nin Teknokent ve OSB’nin arıtma tesisi projeleri için verdiği destekleri bir faaliyet olmadığı için geri çekme kararı aldı.

Kastamonu Valiliği El Dokumaları binası için yıkım kararı!

Uzun yıllar boyunca Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binası olarak kullanıldıktan sonra KAVELDO olarak hizmet veren bina için yıkım kararı çıktı. Yıkılan binanın yerine yeni bir bina yapılması için görüşmelere başlandı.

KUZKA'nın Kastamonu'daki yeni binasının inşaatı başladı!

Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde faaliyet gösteren Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, potansiyel yatırımcılara hizmetlerini daha kaliteli ve modern ortamda sunmak amacıyla ihaleye çıktığı yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı.

Kastamonu Daday Devlet Hastanesi satılıyor!

Kastamonu’nun Daday ilçesinde 1988 yılında yapılan ve uzun yıllar sağlık merkezi olarak hizmet eden daha sonra Devlet Hastanesine çevrilen eski Daday Devlet Hastanesi binası resmen satılıyor.

kuzka kastamonu binası Haberi

kuzka kastamonu binası

Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerini kapsayan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), potansiyel yatırımcılara hizmetlerini daha kaliteli ve modern ortamda sunmak amacıyla yeni hizmet binası için ihaleye çıktı. İhalenin sonuçlanmasının ardından yüklenici firma tarafından yeni hizmet binasının çalışmaları da başladı.

Kuzeykent Mahallesi Araç Muayene İstasyonu yanında yapımına başlanan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Hizmet Binası, 5 bin 959 metrekare arsa üzerinde kapalı alanları tahmini 5 bin 153 metrekare olan bağımsız bina inşaatı ve çevre düzenlemesi yapımını kapsıyor.

5 milyon 944 bin TL’ye ihale olan KUZKA Hizmet Binası’nın 2017 yılının Nisan ayında tamamlanarak hizmete açılması...