29 / 03 / 2024

kuzu grup halkalı projesi

kuzu grup halkalı projesi

İstanbul ve Ankara'da lüks konutlar inşa eden Kuzu Grup, Halkalı'da 55 metrekare lüks residence daireleri 99 bin YTL'ye satmaya hazırlanıyor. Detayları öğrenmek için tıklayın!

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri iletişim!

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri iletişim için satış ofisi ile 0212 696 53 52 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre uzaklıkta olan projenin ilk etabı 20 katlı 4 bloktan oluşuyor.

Kuzu Grup Kuzu Effect fiyatları!

Kuzu Grup Kuzu Effect fiyatları 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 30 bin 729 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara'da teslimler 2017'de!

Kuzu Grup imzasıyla yükselen Kumru Ankara'da 1+1 ile 5+1 arasında farklılık göstren daireler yer alıyor. Kumru Ankara projesi 10 bin 609 metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Kuzu Grup Kuzu Effect iletişim!

Kuzu Grup Kuzu Effect iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 491 39 07 olarak belirlendi. Ankara Çankaya'da yükselen projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara'da metrekaresi maksimum 8 bin TL!

Daire büyüklüklerinin 66 metrekare ile 297 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede toplamda 164 daire yer alıyor. Kuzu Grup imzasıyla yükselen Kumru Ankara'da fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor.

Kuzu Grup Kuzu Effect satılık!

Kuzu Grup Kuzu Effect satılık ev fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. 8 bin 200 metrekaresi peyzaj alanından oluşan projede dairelerin alanları 79 ile 408 metrekare arasında değişiyor.

Kuzu Effect Kuzu Grup satılık!

Kuzu Effect Kuzu Grup satılık konutların fiyatları 750 bin liradan başlıyor. Kuzu Effect Evleri Ankara projesinde 203 daire, 44 ofis ve açık çarşı alanı yer alıyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara satış ofisi!

Kuzu Grup Kumru Ankara satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kumru Ankara Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin lira ile 8 bin lira arasında değişiyor...

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyatları!

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyatları metrekare bazında 6 bin lira ile 8 bin lira arasında değişiyor. Kumru Ankara Evleri projesinde 164 konut ve açık çarşı alanı yer alıyor...

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim!

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kumru Ankara projesinde 164 adet daire ve bir açık çarşı yer alıyor. Kumru Ankara, Eylül 2017'de tamamlanıyor...

Kuzu Grup Ankara'da yatırım yapacak!

Yurt içi ve yurt dışında yaptığı nitelikli projelerle sektördeki önemli yerini koruyan Kuzu Grup, İstanbul’un en iddialı projesi SeaPearl Ataköy’den sonra Ankara’nın en iddialı iki projesi için kolları sıvadı.

Kuzu Grup Kumru Ankara nerede?

Kumru Ankara Residence'de dairelerin büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Proje 150 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki Kuzu Grup Kumru Ankara nerede?

Kuzu Effect ve Kumru Ankara! Kuzu Grup'tan dev yatırım!

Kuzu Grup, İstanbul’un en iddialı projesi SeaPearl Ataköy’den sonra Ankara’nın en iddialı iki projesi için kolları sıvadı. Kuzu Grup, Başkent’in en prestijli lokasyonlarından Oran ve Yıldız’da iki karma proje hayata geçiriyor.

kuzu grup halkalı projesi Haberi

kuzu grup halkalı projesi

744 konutun bulunduğu Divan Residence'de konutların alanı 95 metrekareye kadar yükseliyor. Kampanya 15 Mart'ta başlayacak. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu, "İnşaat kalitesi ve işçilik açısından İstanbul'un en lüks projelerinden birisi olacak" dedi.