29 / 03 / 2024

Kuzu Grup yeni projeler 2015

Kuzu Grup yeni projeler 2015

Kuzu Grup tarafından Kat Gayrimenkul ile birlikte Ataköy sahilinde geliştirilen Sea Pearl Ataköy (deniz incisi) projesinde konut satışları başladı. Projede metrekare fiyatları 7 bin 200 dolardan başlangıç gösteriyor..

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Özen Kuzu ve Güven Kuzu'dan yeni şirket!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ile Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Kuzu Grup 2018'de yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Kuzu Grup CEO’su Özen Kuzu, 2018’de yüzde 8 büyümeyi hedeflediklerini mevcut projelere yeni yatırımlar eklemeye devam edeceklerini açıkladı. 

Kuzu Grup, 2017'de yeni ülkeleri radarına aldı!

Kuzu Grup, İstanbul ve Ankara’daki projelerine devam ederken, İran ve Cezayir’de de hedef büyüttü. Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu,“Yabancıya 15 milyar dolarlık satış hedefi için vatandaşlık ve oturum hakkı önemli” dedi

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy fiyat listesi 2016 Yeni!

Deniz manzarasına sahip Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesi 2 milyar 700 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. İşte Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy fiyat listesi 2016 Yeni!

Kuzu Grup yeni projeler peşinde!

Jumeirah Group ile İstanbul'da 450 milyon dolarlık SeaPearl yatırımına başlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Yabancı kaçıyor, turizm batıyor denen bir zamanda bu adım önemli. Turizm kentlerinde yeni projeler yapacağız'' diyor.

Kuzu Grup Ankara'da yatırım yapacak!

Yurt içi ve yurt dışında yaptığı nitelikli projelerle sektördeki önemli yerini koruyan Kuzu Grup, İstanbul’un en iddialı projesi SeaPearl Ataköy’den sonra Ankara’nın en iddialı iki projesi için kolları sıvadı.

Kuzu Grup Kumru Ankara nerede?

Kumru Ankara Residence'de dairelerin büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Proje 150 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki Kuzu Grup Kumru Ankara nerede?

Kuzu Effect ve Kumru Ankara! Kuzu Grup'tan dev yatırım!

Kuzu Grup, İstanbul’un en iddialı projesi SeaPearl Ataköy’den sonra Ankara’nın en iddialı iki projesi için kolları sıvadı. Kuzu Grup, Başkent’in en prestijli lokasyonlarından Oran ve Yıldız’da iki karma proje hayata geçiriyor.

Kumru Ankara Kuzu Grup satılık!

Kumru Ankara Kuzu Grup satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede toplam 159 adet konut bulunuyor.

Kumru Ankara Rezidans Kuzu Grup satış ofisi!

Kumru Ankara Rezidans Kuzu Grup satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kumru Ankara Rezidans projesi 33 katlı tek kulede 159 daireden meydana geliyor...

Kuzu Grup Kumru Ankara Residence!

Toplam 159 adet daireden oluşan proje daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Proje tek blok şeklinde yükselecek. Kuzu Grup Kumru Ankara Residence teslimleri Haziran 2017' de yapılması planlanıyor.

Kumru Ankara Kuzu Grup teslimleri!

33 kat tek blok şeklinde yükselecek olan proje Barış Manço Parkı'nın hemen yanında inşa edilecek. Kumru Ankara Kuzu Grup teslimleri Haziran 2017 'de yapılması planlanıyor.

Kuzu Grup yeni projeler 2015 Haberi

Kuzu Grup yeni projeler 2015

Kuzu Grup tarafından Kat Gayrimenkul ile birlikte Ataköy sahilinde geliştirilen Sea Pearl Ataköy (deniz incisi) projesinde konut satışları başladı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, metrekare fiyatlarının 7 bin 200 dolardan başladığı projede ‘ihtişam’ sunduklarını vurgulayarak, projenin en büyük özelliğini ‘deniz’ olarak gösterdi. Projenin satışının da içinde olacak Kat Gayrimenkul, Katar’ın TOKİ’si olarak bilinen Qatari Diar ile yerli ortaklar Sinpaş GYO ve Eksim Holding’den oluşuyor.


İnşaatı Kuzu Grup tarafından sürdürülen projenin arazisi TOKİ’den 2008’de alınmıştı. Kat Gayrimenkul Genel Müdürü Haydar Özel, arsa maliyetinin 1.1 milyar dolar olduğunu belirtirken, Özen Kuzu ise projeden 2.7 milyar dolarlık hasılat beklediklerini kaydetti.   


Kuzu Grup projeyi, eylül ayında Dubai’deki Cityscape Global 2014’te, 10-13 Mart’ta da Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı’nda yabancı yatırımcılara tanıtmıştı....