19 / 04 / 2024

Kuzu İnşaat

Kuzu İnşaat

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 416 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cem Elibol tarafından kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi açıldı!

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Baştopçu tarafından açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kuzu İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Kuzu İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy’de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Süleymaniye’nin yenilenmesine Katar imzası!

Katar’ın en önemli yatırım şirketleri arasında yer alan Al Rayyan Hospitality’nin Türkiye birimi Diar Süleymaniye Gayrimenkul firması ile Kuzu İnşaat yeni bir ortaklığa imza atıyor.

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın Satış Direktörü oldu!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

Özen Kuzu: Teşvik inşaat sektörünü canlandıracak!

Özen Kuzu, inşaat sektörünün ülkeyi ekonomik olarak ayağa kaldıracak nitelikte olduğuna dikkat çekti. Kuzu, "Emlak Konut projeleriyle birlikte diğer tüm nitelikli projeler için de bankaların uygun faiz oranları belirlemesi sektörü canlandıracak" dedi.

Sea Pearl Kuzu İnşaat satış ofisi!

Sea Pearl Kuzu İnşaat satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Ataköy'de yükselen Sea Pearl projesinde konut, otel ve ticari birimler olacak...

Kuzu Grup'tan Dünya Kadınlar Günü'ne özel davet!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kuzu Grup, Oran'da inşaatına devam edilen Kuzu Effect projesi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir davet düzenledi.

Ataköy sahilde Blumar ve Sea Pearl projelerine mühür!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy sahilde daha önce mühürlediği, Çelebican İnşaat'a ait Blumar Ataköy'le ilgili işlemin devamına karar verdi, Kuzu İnşaat'a ait Sea Pearl Ataköy de mühürledi.

Kuzu İnşaat Haberi

Kuzu İnşaat

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık kentsel dönüşüm sözleşmesi imzaladı. Emlak Konut'tan Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı adına çıkılan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm ihalesini Kuzu Toplu Konut İnşaat tarafından kazanıldığı belirtildi. Açıklamada, "Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnşaat A.Ş. ile 740.000.000 TL + KDV bedelle imzalanmıştır" denildi.

Kuzu Grup kimdir?

Dünyanın en büyük 20 inşaat şirketinden biri olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren şirketin temelleri 1943 yılında üz kardeş...