19 / 04 / 2024

labirent kitaplık

labirent kitaplık

Marcos Saboya ve Gualter Pupo Londra'da bulunan Southbank Center'da 250 bin kitap kullanarak bir 'aMAZEme' adını verdikleri bir labirent yaptı

A101'de TV ünitesi 890 TL'ye, bölmeli kitaplık 490 TL'ye, karavan 199.900 TL'ye satılacak! A101 26 Ekim kataloğu

A101'in 26 Ekim 2023 aktüel ürünleri arasında yer alan TV ünitesi 890 TL'ye, bölmeli kitaplık 490 TL'ye, karavan 199.900 TL'ye satılacak. İşte a101 aktüel ürünler fiyat listesi...

Epic Games'ten bomba indirimler! Fiyatları görünce ağzınız açık kalacak

Epic Games kullanıcılarına Kış'a veda konsepti ile bir çok oyunda indirime gitti. Epic Games kullanıcıları platformun bu jestinden dolayı kullanıcılar bir çok oyunu kitaplığına indirmeye başladı

ŞOK Market'te 6 taksit fırsatı! Çalışma masası 869 TL, kitaplık 1399 TL! ŞOK kataloğu 19 Kasım 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 19 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Vivense’de çalışma masalarında, kitaplıklarda muhteşem indirimler sizi bekliyor! Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Okulların açılmasıyla veliler öğrenciler için çalışma masası ve kitaplık arayışına girdiler bile. Vivense’de geçerli olan okula dönüş kampanyasında birçok çalışma masası ve kitaplık modeli mevcut. Peki, hangi ürünlerde ne kadar indirim var? İşte, Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ordu'ya 120 bin kitaplık kütüphane inşa edilecek!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde 120 bin kitaplık kütüphane inşa edilecek. Hayata geçirilecek olan 120 bin kitaplık kütüphanede, öğrencilere çay, kahve, simit, kek gibi ücretsiz ikramlar yapılacak.

Tüm BİLSEM'lere 1000'er kitaplık kütüphane kurulacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada altı ay içerisinde tüm Bilim ve Sanat Merkezlerinde (BİLSEM) en az 1000 kitaptan oluşan kütüphanelerin açılacağını söyledi.

Kayseri Tarihi Meryem Ana Kilisesi binası kütüphane oldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kiçikapı’da bulunan Tarihi Meryem Ana Kilisesi binasını restore ederek 50 bin kitaplık bir kütüphaneye dönüştürdü.

Başakşehir'e 2.5 milyon kitaplık dev kütüphane!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu yaptığı açıklamada “İbn Haldun Üniversitesi’nin kuzey yerleşkesine 2,5 milyon kitap kapasiteli dev bir kütüphane geliyor” dedi.

Samsun Kitaplı Konağı restore edilecek!

Samsun'da yer alan Kitaplı Konağı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın talimatıyla yeniden restore edilecek.

Sakarya'da 100 bin kitaplık yeni kütüphane inşa edilecek!

AK Parti Sakarya Milletvekilleri ile Kültür Bakanı Nabi Avcı’yı ziyaret eden Başkan Toçoğlu, ziyaretten Sakarya’ya 2 müjde ile ayrıldıklarını açıkladı.

Rami Kışlası'na 10 milyon kitaplık kütüphane inşa edilecek!

Ankara’daki 9 milyon kitaplık Milli Kütüphane'den daha büyük bir kütüphane İstanbul’a geliyor. Bakanlığın bu yıl başlayacağı projeyle, Rami Kışlası'na 10 milyon kitabın bulunacağı bir kütüphane yapılacak.

Muğla'da 100 yıllık ev mimarlık kütüphanesi oldu!

Dünya Mimarlık Birliği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Suha Özkan, mandalina bahçeli 100 yıllık evi, aslına zarar vermeden restore ederek, 'Mimarlık Kitaplığı'nı kurdu.

İder Mobilya'dan yeni çocuk odası koleksiyonu!

İder Mobilya’nın yeni çocuk odası koleksiyonunda gemi karyola ve ekstra alt karyolası ile birlikte çalışma masası, komodin, gardrop ve kitaplık kahvenin en doğal renk tonları kullanılıyor.

labirent kitaplık Haberi

labirent kitaplık

Brezilyalı sanatçı Marcos Saboya ve Gualter Pupo Londra'da bulunan Southbank Center'da 250 bin kitap kullanarak bir 'aMAZEme' adını verdikleri bir labirent yaptı. Labirent, 25 Ağustos'a kadar ziyaret edilebilecek.

Yeni...